UPOZORENJE: Lažno se predstavljaju kao radnici JKP Vodovod i kanalizacija

       

Prethodnih dana, građani koji žive na potezu Paragovo – Novo Selo, te stanovnici naselja Bocke, dovedeni su u zabludu od strane NN lica koja se lažno predstavljaju kao radnici JKP Vodovod i kanalizacija te nude stanovnicima pomenutih naselja izgradnju priključka na vodovodnu mrežu.

JKP Vodovod i kanalizacija trenutno ne izvodi radove u ovim naseljima i podseća još jednom da je krađa vode krivično delo.

“Ovom prilikom apelujemo na građane naselja Bocke, Paragovo – Novo Selo da ne nasedaju na ovakve podvale, jer sve poslove koje obavlja Javno komunalno preduzeće Vodovod i kanalizacija mora biti dokumentovano. Da bi se domaćinstvo legalno priključilo na vodovodnu ili kanalizacionu mrežu, neophodno je da u tom delu grada postoji legalno izgrađena mreža te da je objekat koji se priključuje legalan ili u procesu legalizacije. Nakon što građani podnesu zahtev za priključenje, sklapa se ugovor i izdaje se faktura na osnovu koje se vrši uplata. Radnici JKP Vodovod i kanalizacija nikada na terenu ne naplaćuju izgradnju priključka, te je u ovom slučaju jasno da je reč o prevari”, saopštava JKP Vodovod i kanalizacija.

Sve informacije u vezi sa radom ovog preduzeća, građani mogu dobiti pozivanjem broj 0800/333-021.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments