Претрага
Претрага
Close this search box.

USKORO MOGUĆNOST ODLAGANJA SVAKOG RECIKLAŽNOG OTPADA: Pohvale građanima i apel za pravilno odlaganje otpada (FOTO)

Foto: JKP Čistoća Novi Sad

Zajedničkim naporima Gradske uprave za zaštitu životne sredine Grada Novog Sada i JKP „Čistoća“ Novi Sad naši sugrađani su sve bliži momentu kada će biti u prilici da odvajaju sve vrste reciklažnog otpada pa samim tim i doprineti očuvanju životne sredine, uštedi energije i drugim benefitima koje reciklaža donosi.

U proteklom periodu postavljene su posude za odlaganje staklene ambalaže, PET ambalaže, reciklomati i kontejneri za ambalažni otpad.

– Ovom prilikom želimo da izdvojimo i pohvalimo mnogobrojne sugrađane koji odvajaju PET ambalažu u kontejnere koji su namenjeni za ovu vrstu otpada, a postavljeni su na Novom naselju, Limanima i Detelinari. Iz ovih posuda se odnose velike količine PET ambalaže čime pokazujemo da značaj reciklaže naši građani itekako prepoznaju – istakli su u saopštenju.

Foto: JKP Čistoća Novi Sad

Oni su skrenuli pažnju da se u kontejnere za PET ambalažu ne baca komunalni otpad iz domaćinstava što, takođe, predstavlja sve učestaliju pojavu. Na svim mestima, gde su postavljeni kontejneri za PET ambalažu, se nalaze i kontejneri za komunalni otpad u koje treba odlagati kućno smeće.

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Olimp
19.06.2024 07:47

Sto ukinuse globaltel reciklomate xaxa koja banda

Povezane vesti

Претрага