Foto: Arena Cinaplex

U bioskopu Arena Cineplex euforiju pred uskršnje praznike upotpuniće različiti sadržaji za najmlađe.

Na Veliki petak, tradicionalno, deca će imati priliku da farbaju jaja u bioskopu, dok je subota rezervisana za tematsku interaktivnu predstavu, face painting i druženje u holu bioskopa. Svi uskršnji sadržaji su besplatni, a za mališane smo pripremili i poklon dečje magazine Mali Zeka, Bubamara i Dečije novine junior.

Zabava za najmlađe počinje u petak, 22. aprila od 15:30 časova i trajaće do 18:00 časova kada će zajedno sa omiljenom Vilom četkicom ukrašavati uskršnja jaja uz razne tehnike, a nastavlja se u subotu 23. aprila u istim terminima kada će slađani i malko trapavi Gospodin Zeka i njegova drugarica Vila Četkica decu voditi u detektivsku potragu za uskršnjim jajima.

Foto: Arena Cinaplex

Uz brojne sadržaje, najmlađi će uživati i u raznim dečjim filmovima, sinhronizovanim na srpski jezik kao što su „Koko Zeka i tajna Mrkog Hrčka”, „Zečija akademija: Nemoguća misijaja”, „Sonikov film 2″, „Škola magičnih životinja”, „Pocrvenela panda” i mnogi drugi.

Dođite da kroz interaktivnu predstavu, igrice i kreativne radionice pomognete Vili i Zeki da pripreme šarene, vesele ukrase za predstojeći praznik.

nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments