Foto: KC Mladost Futog

Kulturni centar “Mladost” u Futogu već tradicionalno, uoči najvećeg  hrišćanskog praznika, organizuje manfestaciju “Najlepše uskršnje jaje” na Veliki četvrtak 21. aprila na platou Centra.

Ove godine, u okviru manifestacije biće održani: Dečji uskršnji vašar sa početkom u 16.00 časova, takmičenje u oslikavanju uskršnjih jaja i “Zekina tombola” u 16.30 časova. “Šarenijada” – takmičenje u uskršnjim igrama bez granica posetioce ove manifestacije očekuje u 17.00 časova dok je premijera crtanog filma “Zečija akademija: nemoguća misija” zakazana za 18.00 časova u bioskopu “KC Mladost”.

Za sve koji žele da učestvuju na vašaru kao izlagači, zbog ograničenog broja mesta, neophodna je prijava na broj telefona 895 225. Izlagači na vašaru mogu da izlože,prodaju ili menjaju igračke, knjige, stripove i sve ono što su sami napravili. Za zakup mesta potrebno je donirati  slatkiš ili grickalice.

Foto: KC Mladost Futog

Posetioci koji žele da učestvuju u oslikavanju jaja treba sa sobom da ponesu jedno kuvano nebojeno jaje i materijal za ukrašavanje. Za najkreativnije učesnike pripremljene su zanimljive nagrade, a svi učesnici takmičenja mogu da učestvuju u “Zekinoj tomboli”.

Što se tiče igre bez granica – ŠARENIJAJADE ekipe mogu da borje 5 članova, a u igrama učesnicima će pomoći  animatorka Slavica i njen tim. Petočlane ekipe treba da se prijave na broj telefona 895 225 do četvrtka u 12 časova.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments