Претрага
Претрага
Close this search box.

Uz centar Sremske Kamenice asfaltira se u Veterniku, Petrovaradinu i Futogu

Foto: JKP Put

Posle dvodnevnih pripremnih radova, danas je počelo asfaltiranje ulica u centru Sremske Kamenice. Novim asfaltom se presvlači Trg Zmaj Jove, dok se u Vojvode Putnika uređuju parking mesta. Pre dva dana u Karađorđevoj ulici su izrađeni usporivači brzine od asfalta.

Pored asfaltiranja, radovi su obuhvatali skidanje asfalta struganjem, popravku tampona, popravku ivičnjaka i nivelisanje šahtova i slivnika. Zbog izvođenja radova u ovim ulicama je do 26. aprila na snazi obustava saobraćaja.

Pored Sremske Kamenice, putari su najaktivniji u Veterniku gde se za asfaltiranje pripremaju četiri ulice: Donska, Avrama Miletića, Nova 103 i Nova 104. Juče je popravljen kolovoz u delu ulice Judite Šalgo i u ulici Jovana Radonića.

Foto: JKP Put

Takođe, nastavljaju se pripremni radovi za asfaltiranje krakova Vezirca, dok je u ulici Pavla Ristića u Petrovaradinu i putu za Plantu u Futogu izvršena popravka kolovoza. U Rumenki su nastavljeni radovi na uređenju igrališta.

Na raskrsnicama Temerinske i Branka Radičevića, Bulevara Oslobođenja i Bulevara Kralja Petra Prvog i Jevrejske i Bulevara Mihajla Pupina izvedeni su radovi na održavanju saobraćajne signalizacije.

nsuzivo.rs

Tagovi:

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Zeljko
24.04.2024 17:50

Kad se nastavljaju radovi Futoskog puta u Veterniku.

Gost
Mira
24.04.2024 20:31

Zivim u Kamenici. I da nema radova u centru je uvek guzva od vozila. Da bi prosirili “trg” zajedno sa spomenikom cika Jovi, ukinuto je 100m asfalta. Ko se seca, postojala su nekad 2 puta, 1 koji vodi prema Institutu i drugi prema fakultetu. Oni i sad postoje ali se odvajaju iza spomenika. To je haos. Autobus kada treba da “smota” iz spomenika to je strasno. Automobili na sve strane parkirani. Juce neka eskurzija. Autobus nema gde da se parkira! Jedan covek me pita kako da dodje do grada!! Ne poznaje Kamenicu i ne zna kojim ulicama da vozi. Juce… Učitaj još »

Gost
Siniša Nikolić
24.04.2024 22:08

Kad će se srediti ulica Staro selo u Sr Kamenici obećavaju 3 god,do pola ulice ima rasvete ostali deo nema rasvete asvalt katastrofa dosta prometna ulica šta je sa autobusom gradskim u ulici Sonja Marinkovic proširena pre 4 god zbog GSP-A ali ništa.

Gost
B.T.
26.04.2024 08:40

Mogli bi doci i u neasvaltirane ulice .Npr Jovana Obrenovic Veternik od ’97 godine tucanik.Stali i sa kanalizacijom.

Povezane vesti