Претрага
Претрага
Close this search box.

VELIKI TRANSPARENT POSTAVLJEN NA ZGRADU SEDIŠTA SRS “U Srebrenici nije bilo genocida” JAKŠIĆ: Transparent je simbol istine, otpora i prkosa!

Na sedištu Srpske radikalne stranke (SRS) u Novom Sadu, na Bulevaru Mihajla Pupina, nakon jučerašnjeg izglasavanja Rezolucije o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama, okačen je jutros veliki transparent „U Srebrenici nije bilo genocida“, a kako je za „Dnevnik“ pojasnio predsednik novosadskog odbora SRS Đurađ Jakšić transparent je simbol istine, otpora i prkosa.

-To je bila reakcija na donošenje sramne Rezolucije u Ujedinjenim nacijama jer je to pokušaj žigosanja srpskog naroda kao genocidnog iako smo, kako kažu istorijske činjenice, mi jedan od najstradalnijih– istakao je Jakšić. – Beskrajno smo zahvalni za 19 država koje su se oduprle pritiscima sa zapada i glasali protiv Rezolucije kojom se pokušava čitav srpski narod, Republika Srbija i Republika Srpska, obeležiti žigom genocidnosti. Nama je potpuno jasno da je krajnji cilj zapadnih sila ukidanje Republike Srpske, pod izgovorom da je u pitanju genocidna tvorevina i stvaranje unitarne Bosne, jer je ona potencijalno bure baruta koje je uvek moguće zapaliti jer su rane još uvek sveže.

FOTO: SRS

Jakšić je rekao da SRS poručuje da neće dati niti Srbiju niti Republiku Srpsku.

-Zajedništvo je u ovom trenutku od izuzetne važnosti – poručio je Jakšić. – Čini mi se da ni jedan događaj, još od bombardovanja 1999. godine, nije ujedinio ceo srpski narod kao izglasavanje ove sramne rezolucije. Jedinstvo nam je preko potrebno kako bismo se odupreli svim pritiscima koji sve ove godine dolaze sa zapada i kako bismo sačuvali naš narod u Crnoj Gori, kako bismo sačuvali Republiku Srpsku i Srbiju i odbranili Kosovo i Metohiju.

Dnevnik.rs

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
25.05.2024 11:36

Najviše prkosite zdravom razumu… 🙂

Last edited 1 Mesec Ranije by SNS Uzivo
Gost
borislav
25.05.2024 16:51

skidajte to! ima on boljih autorskih tekstova.

Povezane vesti