Na internetu se pojavio snimak sa protesta “1 od 5 miliona” na kome se vidi kako jedan od lidera opozicije Dragan Đilas verbalno napada i vređa studente među kojima je i Uroš Stambolić unuk pokojnog Ivana Stambolića.

Studenti su se sreli sa Đilasom kod podzemnog prolaza u blizini palate Albanija u centru Beograda, kada je došlo do verbalnog a umalo i fizičkog obračuna.

Nakon što su studenti rekli Đilasu da su njihovi roditelji žrtve njegove pljačke i poručili mu da šeta sa tajkunima, on je jednom od studenata rekao “j*bem li ti mater pedersku”, p*čka ti materina.

Đilas je ovim uvredio ne samo studenta već i celokupnu LGBT zajednicu.

Podsetimo na protestima koji su se održali u Novom Sadu, a kojima je prisustvovalo oko 1500 ljudi, došlo je takođe do podele, kada su jedni pevali srpske patriotske pesme, dok su drugi zviždali i pozivali na separatizam, treći su se pak pojavili sa komunističkim obeležjima.

Lideri opozicije pokušavaju da iskoriste građanske proteste, da se vrate na političku scenu, pa su ovakvi incidenti verovatno mogući i u budućnosti.

Autor: nsuzivo.rs

 

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Lustracija I
22/01/2019 04:00

Kriza vlasti je na vidiku i sad ce svakakvi ambiciozni lesinari i saradnici ko zna kakvih olosa iz proslosti uspinjati glavu da budu vidjeni za neke fotelje. Jesu u pravu da su ista G ali nacin na koji to demonstriraju je bedan. I sta ako je u rodu sa Stambolicem, kad su rodbinske veze nekog ucinile pametnim ili postenim po automatizmu?

Crni
22/01/2019 18:18
Reply to  Lustracija I

Kad je Dzilas učinio nešto pametno ili ti, pošteno kao opozicionar? I nemoj mi sada izvlačiti slučajeve X iz arhive. Reakcija mu je kretenska,da ne kažem tajkunska.

Marko NS
22/01/2019 16:17

Uništeni porodice tajkuna i komunjare Stambolića, pa taj je stvorio Slobu a ovaj ga je uz pomoć Mire Marković (mentorke A.Vulina) ubio .
Postavlja se pitanje ko je ovde lud. Mali klinac je smislio da je za vreme njegovog dede bilo super njegovom tati, pa jeste ali moj deda je završio zbog njegovog dede na ostrvu “Goli otok”.
Ajte molim vas klinci su dobili instrukcije od ultralevičara i anarholevičara bliskim sadašnjoj vlasti