Foto: Getty Images

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati  preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Patrik” i “Slendermen”.

Arena Cineplex

Film “Patrik”, reditelja Mandie Fletcher-a, u glavnoj ulozi Ed Skrein, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Ovu porodičnu komediju režirao je Mandie Fletcher baziranu na scenariju koji su napisali Vanessa Davies i Paul de Vos. Sarah Francis (Beattie Edmondson) je mlada učiteljica čiji je život pomalo haotičan. Ono što joj u životu najmanje treba jeste briga o nekome. Sarina baka ostavi joj nešto što slini, hrče i jede iz kuhinjskog smeća – vrlo razmaženog mopsa Patrika. U početku, Sara na svakom koraku nailazi na probleme vezane za Patrika, ipak kada joj stvorenje kao što je Patrik, uđe pod kožu, njen život će početi da se okreće u drugom smeru.

Film “Kristofere Robine, gde si”, možete pogledati u terminima od 12:45, 14:45, 16:40 po ceni od 300 dinara, od 18:20 i 20:30 po ceni od 350 dinara.

 

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cinestar predstavlja film “Slendermen”, reditelja Sylvain White u kojem glavne uloge tumače Joey King, Annalise Basso, Javier Botet.

Radnja filma dešava se u malom gradiću u Masačusetsu gde četiri srednjoškolke izvode ritual s ciljem razotkrivanja opasnog Slender Mena. Kada jedna od njih misteriozno nestane, devojke počinju da sumnjaju da se radi o još jednoj žrtvi Slender Mena.

 

Film “Slendermen”, prikazuje se u 18:05 po ceni od 750 dinara, prikazuje se u 20:15 I 22:15 po ceni od 400 dinara.

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Video: Disney UK

Video: Sony Pictures Entertainment

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments