(VIDEO) Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

       
Foto: Getty Images

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati  preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Zaspanka za vojnike” i “Policajac iz Belvila”.

Arena Cineplex

Film “Zaspanka za vojnike”, reditelja Predraga Antonijevića, u glavnim ulogama Ljubomir Bandović, Nenad Okanović možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Ovo je priča o vojnicima jedne tobdžijske baterije u Prvom svetskom ratu koji su kao i stotine hiljada drugih učinili da slava srpske vojske postane besmrtna.  Neki od njih bili su mladići kojima je to bio prvi rat kao našem glavnom junaku Stevanu, tek svršenom studentu biologije koga otac prati u rat ne znajući da li će ga ikad više videti; drugi već prekaljeni ratnici a opet samo seljaci koji će u trenucima predaha misliti na svoje porodice i rodne njive. Okupljeni sa svih strana Srbije i beskrajno različiti, kroz sve teške dane i bitke postaju jedno u odbrani svoje otadžbine.

 

Film “Zaspanka za vojnike”, možete pogledati u terminima od, 17:45, 20:15, 20:30 i u 22:25 po ceni od 350 dinara.

 

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cinestar predstavlja film “Policajac iz Belvila”, reditelja Rachid-a Bouchareb-a, u kojem glavne uloge tumače Omar Sy, Luis Guzmán, Biyouna…

Sy glumi Baaba Keita, koji je celi svoj život proveo u pariškoj četvrti Belleville, u kojoj njegova majka vlada poput kraljice. Kao policajac, odbio je sve pogodnosti kako bi ostao tamo. Čak i njegovoj devojci smeta što se ne pomera  odande . Međutim, jednog  dana iz Majamija  dolazi prijatelj iz detinjstva, Roland, kako bi ga upozorio na trgovinu drogom koja se odvija u njegovom susedstvu.

Film “Policajac iz Belvila”, prikazuje se u 18:40 i u 22:15,  po ceni od 400 dinara.

 

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Video: Zaspanka za vojnike

Video: Impuls Movies

Komentari: