Foto: Getty Images

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati  preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Bela i Sebastijan – Najbolji prijatelji”, “Akvamen” i “Fantastične zveri: Grindelvaldovi zločini”.

Arena Cineplex

Film “Bela i Sebastijan – Najbolji prijatelji”, reditelja Clovis Cornillac, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Sebastijan odlučuje da ostane da živi u planinama sa Cezarom, umesto da se sa ocem preseli u Kanadu. U kućici u Francuskim Alpima ima i svoju pseću najbolju prijateljicu Belu, koja ima tri mala šteneta.

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Film“Akvamen”, reditelja Džejmsa Vanau glavnoj ulozi Džejmson Momoa, Amber Herd, Patrik Vilson, Nikol Kidman, možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Akvamen otkriva priču u kojoj mladi Artur Kari saznaje da je naslednik trona podvodnog kraljevstva Atlantide u koje se mora vratiti i spasiti svoj narod. Uz Džejsona Momou u ulozi kralja mora, u filmu se pojavljuje još veliki broj fantastičnih glumaca.

Film “Akvamen”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Cinestar BIG

Cinestar predstavlja film “Fantastične zveri: Grindelvaldovi zločini”,  reditelja David Yatesu glavnoj ulozi Eddie Redmayne, Johnny Deep, Jude Law,Zoë Kravitz, Alison Sudol.

Nakon što su nas 2016. godine oduševili filmom „Fantastične zveri i gde ih naći ”, slavna autorka Harry Potter serijala, J.K. Rowling, i studio Warner Bros.  pripremili su novu poslasticu za sve ljubitelje sveta čarobnjaka.

U novom nastavku Fantastičnih zveri , pratimo Newta Scamandera i Albusa Dumbledorea u nastojanjima da stanu na kraj mračnom čarobnjaku Gellertu Grindelwaldu. U knjizi Harry Potter i relikvije smrti čitaoci i su mogli saznati da su Albus i Gellert nekad  bili vrlo bliski, pre nego  što su postali najgori neprijatelji.

Radnja ovog nastavka je puno dinamičnija. A uz sjajan scenario i režiju, ono što dodatno pojačava doživljaj filma je kostimografija i scenografija. Osećaj magije je gotovo stvaran. Odlična ekipa koja stoji iza filma naslućuje kako je drugi nastavak Fantastičnih  zveri prava filmska poslastica koja se nikako ne sme propustiti.

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

 

Video: UniFrance, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Pictures

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments