Foto: Getty Images

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove,”Hrabri mališan 2”, ”Dečija igra” i “Plan bekstva 3”.

Arena Cineplex

Film “Hrabri mališan 2”, reditelja Tomas Szabo, Hélene Giraud, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

U odeljenju za pakovanje, u maloj fabrici kestenja koja je locirana u malom selu na jugu Francuske, gde se zima uskoro približava, Mališa, mlada i neustrašiva bubamara, slučajno je zarobljen unutar pošiljke spremne za slanje na Gvadalupe na Karibima. Njegov otac let u tropski arhipelag u potrazi za svojim sinom. Kada tamo stgne, naš heroj mora da se suoči sa dvostrukim izazovom: da pronađe svog sina i spase dom svog novog prijatelja, karipske bubamare, čija kuća je ugrožena gradilištem. Srećom, on može da računa na pomoć svog prijatelja, crnog mrava, koji žuri da ga spase sa druge strane sveta

Film “Hrabri mališan 2” možete pogledati u terminima od 11:45 i od 16:10 po ceni od 300 dinara.

Video: Cinema for Kids

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Plan bekstva 3”, reditelja John Herzfeld, u glavnim ulogama Sylvester Stallone, Dave Bautista, 50 Cent, Jaime King, Devon Sawa možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Kada Breslin i njegov tim krenu da istražuju slučaj, otkrivaju da iza svega stoji poremećen sin njihovog bivšeg saradnika, koji je u međuvremenu kidnapovao i Breslinovu devojku. Oni kreću u opasnu misiju u letonski zatvor poznat kao Đavolja Stanica, kako bi spasili taoce pre nego što bude prekasno.

Film “Plan bekstva 3”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Dečija igra”, reditelja Lars Klevberg, u glavnim ulogama Aubrey Plaza, Mark Hamill, Brian Tyree Henry možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Jedna majka će svom sinu za rođendan poklonit lutku, ne sluteći koliko zla krije u sebi.

Film “Dečija igra”, prikazuje se u 18:35, 20:30 i od 22:30 po ceni od 400 dinara.

 

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

Video: Orion Pictures

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments