Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Bitka za Midvej”, “Džoker” i “Slučaj Kolini”.

Arena Cineplex

Film “Bitka za Midvej” režisera Roland Emmerich, u glavnim ulogama  možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Nemački reditelj Rolan Emerih, poznat po filmovima katastrofe kao što su “Dan nezavisnosti” i “Dan posle sutra”, snimio je novi blokbaster pod imenom “Bitka za Midvej”. U njegovom fokusu će biti bitka kod Midveja, čuvena pomorska borba na Pacifiku između američkih i japanskih snaga tokom Drugog svetskog rata. Ona se odigrala oko šest meseci nakon iznenadnog japanskog napada na američku vojnu bazu Perl Harbor na Havajima.  Film će kroz sudbinu nekoliko hrabrih vojnika SAD prikazati ovaj dramatičan istorijski period, ali i samu bitku koja je trajala od 4. do 7. juna 1942. godine.

Film “Bitka za Midvej” možete pogledati u terminima od 17:00, 22:15 po ceni od 350dinara.

Video:Movieclips Trailers

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Džoker” režisera Todd Phillips.

Originalno izdanje poznate mitologije je jedinstvena samostalna priča koja predstavlja Finiksa  kao Artura Flika , čoveka koji se bori kako bi našao svoj put u Gotamovom  slomljenom društvu. Klovn po danu koji se trudi postati stand-up komičar po noći, otkriva da šala uvek završi na njegov račun. Zarobljen u cikličnom postojanju između apatije i okrutnosti, Artur donosi jednu lošu odluku koja započinje lančanu reakciju eskalirajućih događaja.

Film “Džoker”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video:Film Trailer Zone

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Slučaj Kolini”, reditelja Marco Kreuzpaintner.

Advokat Kaspar Leinen suočen je sa spektakularnim slučajem koji mu je sud dodelio: brani 70-godišnjeg Italijana Frabricija Kolinija, koji je bez očiglednog razloga ubio industrijskog maga Hansa Mejera u berlinskom hotelu. Za Kaspara, ovaj slučaj ima puno veću težinu od uobičajenog jer je Fabriciova unuka Johana, koja na Fabrica gleda kao na svog oca, Kasparova je ljubav iz detinjstva. Takođe, advokat sa druge strane klupe je legendarni Ričard Matinger. Kaspar mora da otkrije zašto je, od svih ljudi, Kolini ubio uglednog čoveka poput Mejera. Pored velikog interesovanja javnosti za ceo slučaj, Kolini je tajnovit i ne otkriva ništa o motivu. Kako Kaspar ulazi sve dublje i dublje u slučaj, suočava se i sa svojom prošlošću, ali i nailazi na jedan od najvećih sudskih skandala u istoriji Nemačke, te otkriva istinu za koju niko ne želi da čuje.

Film “Slučaj Kolini”,  prikazuje se u 21:05 po ceni od 400 dinara.

Video:Constantin Film

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments