Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Izvanredan život Davida Koperfilda”, “Trolovi – Svetska turneja” i “Brams: Dečak 2”.

Arena Cineplex

Film “Izvanredan život Davida Koperfilda” režisera Armando Iannucci, u glavnim ulogama  Dev Patel, Tilda Swinton, Hugh Laurie možete gledati u bioskopu Arena Cineplex.

Prepoznatljivo remek-delo Čarlsa Dikensa beleži hroniku života Davida Koperfilda, naslovnog lika filma i smešta priču u period 19. veka. Film prati Koperfildovo putovanje kroz haotičan svet u kom pokušava da pronađe svoje mesto. Od nesrećnog detinjstva do otkrića talenta za pripovedanjem i pisanjem njegovo putovanje naizgled je smešno i tragično, ali uvek puno boja, života i humanosti.

Film “Izvanredan život Davida Koperfilda” možete pogledati u terminima od 19:45 i od 22:00 po ceni od 350 dinara.

Video: SearchlightPictures

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica, možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Trolovi – Svetska turneja”, reditelja Walt Dohrn, David P. Smith, animirani film možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

U avanturi koja će ih odvesti daleko izvan granica poznatog, Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koje živi u jednoj od šest različitih teritorija i posvećeni jednom od šest muzičkih pravaca: fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop roku. Tako da će njihov svet postati mnogo veći i mnogo, mnogo bučniji.

Film “Trolovi – Svetska turneja”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video: Peacock Kids

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Brams: Dečak 2”, reditelja William Brent Bell, u glavnim ulogama Katie Holmes, Christopher Convery.

Nakon što se mlada porodica, nesvesna njene prošlosti, useli u vilu Helšir na zabačenom imanju, njihov sin pronalazi novog prijatelja, jezivog lutka kog naziva Brams. Brams je prilično sablasan lutak, kog morate da se bojite . U njemu stanuje zlo, a u njegovom se domu mora igrati po njegovim pravilima!

Film “Brams: Dečak 2”, prikazuje se u 22:30 i 19:45 po ceni od 400 din.

Video: Movieclips Trailers

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments