Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Nezavisne”, “Snezana i sedam patuljaka” i “Antebellum”.

Arena Cineplex

Film “Nezavisne” režisera Philippa Lowthorpe, u glavnim ulogama Keira Knightley, Rhys Ifans možete gledati u bioskopu Arena Cineplex.

U to vreme, takmičenje za Mis sveta bilo je jedno od najgledanijih – sa preko 100 miliona gledalaca. Tvrdeći da takmičenje ponižava žene, upadom na binu novoosnovani Ženski pokret za oslobođenje stekao je slavu preko noći, ometajući prenos takmičenja uživo. Kada se prenos nastavio proglašenje pobednice izazvalo je nemir. Pobednica takmičenja nije bila favoritkinja iz Švedske nego Mis Grenade, prva crna žena koja je postala Mis sveta. Za nekoliko sati publika je postala svedok proterivanja patrijarhata sa bine, kao i menjanja zapadnog ideala lepote.

Film “Nezavisne” možete pogledati u terminima od 18:15, od 20:30 i od 22:30 po ceni od 350 dinara.

Video: patheuk

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica, možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Snezana i sedam patuljaka”, reditelja Sung-ho Hong, animirani film možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Ovoga puta čarolija se ne skriva u jabuci nego u magičnoj crvenoj cipelici pomoću koje će se princeza osloboditi kletve koja ju je pretvorila u patuljka! Velika avantura, puna smeha.

Film “Snezana i sedam patuljaka”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video: FilmSelect Trailer

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Antebellum”, reditelja Gerard Bush, Christopher Renz, u glavnim ulogama Janelle Monáe, Eric Lange, Jena Malone.

Antebellum je zastrašujući triler producenta uspešnih filmova Get Out i US, a revolucionarni redatelji Džerard Buš i Kristofer Renc, poznati pod umetničkim imenom Bush + Renz, donose novi uzbudljivi stil u filmskom stvaralaštvu. Radnja ovog misterioznog horor trilera koji okupira pažnju prati uspešnu autorku Veroniku Henlej (Žanel Mone iz filmova Moonlight i Hidden Figures) zarobljenu u zastrašujućoj poremećenoj stvarnosti. Veronika mora da razotkrije jezivu misteriju pre nego što bude prekasno…

 

Film “Antebellum”, prikazuje se u 17:15, od 19:10, od 20:00 i od 22:05 po ceni od 400 din.

Video: Lionsgate Movies

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments