Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Stan 32”, “Džumandži” i “Igra strave”.

Arena Cineplex

Film “Stan 32” režisera Albert Pintó, u glavnim ulogama Begoña Vargas, Iván Marcos, Bea Segura možete gledati u bioskopu Arena Cineplex.

Krajem sedamdesetih godina 20. veka, porodica Olmedo kupuje stan 32 u ulici Manuela Malasenja, u starom delu Madrida. Napuštajući malo provincijsko mesto krenuli su put prestonice koja im nudi prosperitet i život iz snova. Ali, postoji nešto što Olmedovi ne znaju: u stanu koji su kupili – nisu sami. Neobjašnjive pojave koje ih prate u stopu uskoro će im ugroziti živote… U najgledanijem ovogodišnjem španskom filmu, koji je zasnovan na istinitim događajima, počinje borba na život ili smrt.

Film “Stan 32” možete pogledati u terminima od 15:15 po ceni od 250 dinar.

Video: VaDeTrailers

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica, možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Džumandži”, u bioskopu Cineplexx Promenada.

Neko vreme je prošlo otkako su Spenser, Fridž, Betani i Marta zaigrali davno zaboravljenu igru Džumandži. Kada jedan od njih ponovo završi u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u spasilačku misiju. Ulazeći u Džumandži kako bi spasili svog prijatelja, naši heroji otkrivaju da ništa nije onako kako su očekivali. Igra se promenila kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili a igra nikad nije bila teža i opasnija. Igrači će morati hrabro da prođu kroz nepoznate i neistražene predele od sušnih pustinja do snežnih planina, kako bi izbegli najopasniju igru na svetu.

Film “Džumandži”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video:Sony Pictures Entertainment

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Igra strave”, reditelja Jacob Chase, u glavnim ulogama Azhy Robertson, Gillian Jacobs, John Gallagher Jr.

Come Play je nova vizija horora. Mladi Azi Robertson je u ulozi Olivera, usamljenog mladića koji se oseća drugačije od svih ostalih. Na svom tabletu očajnički traži prijatelja u kom bi našao utehu i utočište. Upravo tamo tajanstveno stvorenje pokušava ući u njegov svet, a Oliverovi roditelji moraju da se bore kako bi spasili sina od tog jezivog stvorenja.

Film “Igra strave”, prikazuje se u 15:10 po ceni od 250 dinara.

Video: Focus Features

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments