• Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Male stvari”, “Deda Mraz i kompanija” i “Takav si kakav si”.

Arena Cineplex

Film “Male stvari” možete gledati u bioskopu Arena Cineplex.

Zamenik šerifa okruga Kern, Džoe Dekon (Vošington) poslat je u Los Anđeles zbog nečega što je trebalo da bude brzi zadatak prikupljanja dokaza. Umesto toga, upliće se u potragu za ubicom koji teroriše grad.

Film “Male stvari” možete pogledati u terminima od 14:50 i od 16:00 i od 18:45 po ceni od 350 dinar.

Video: Warner Bros. Pictures

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica, možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Deda Mraz i kompanija”, u bioskopu Cineplexx Promenada.

Nova godina samo što nije, a na Severnom polu zavladala je epidemija gripa. Deda Mraz je u velikom problemu, jer je svih 92.000 vilenjaka dobilo opasnu kijavicu koja ih je prikovala za krevet. Ko će mu sada pomoći da napravi igračke za decu širom sveta? Dobri deka nema dilemu, mora otići na Zemlju u potragu za vitaminom koji će pomoći njegovim drugarima da ozdrave kako bi spasli duh Božića i Nove godine.

Film “Deda Mraz i kompanija”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video: UniFrance

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Takav si kakav si”.

Remake feel-good nagrađenog belgijskog filma HASTA LA VISTA iz 2011. godine, koji je inspirisan istinitom pričom o trojici muškaraca sa invaliditetom koji odlaze na putovanje koje će im promeniti život. Tri muškaraca sa invaliditetom beže od svojih brižnih roditelja u bordel u Montrealu kako bi izgubili nevinost i dokazali da mogu biti samostalni. U ulozi negovateljice, koja im je ujedno i vozačica je Gabore Sidibe, a Žanin Grofolo i C.S. Li su u ulozi zabrinutih roditelja.

Film “Takav si kakav si”, prikazuje se u 19:10 po ceni od 400 dinara.

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments