Stan na sedmom spratu Pasterove 10, koji je izgoreo sinoć 3 časa posle ponoći potpuno je uništen, a uzrok požara  mogla bi biti sveća ili peć na drva, nagađaju stanari.

Bojan Krnjajić

Podsetimo u trenutku velikog požara u stanu se nalazio muškarac star 73 godine, a navodno nije imao ni struju, te je ložio kako bi se ugrejao, a jedini izvor svetlosti su bile sveće. Stan je bio pun sekundarnih sirovina

“Ovo nije prvi požar u zgradi, sve je bilo za očekivati i bilo je samo pitanje dana, nadamo se da će sada socijalna služba da reaguje, mislim da je taj čovek  psihički oboleo, hranio se iz kontejnera i donosio otpad u stan, ložio je da se ugreje i da kuva, pa je zato stan i planuo”- Rekla je za naš portal jedna od kivnih stanarki

Osim ovog oštećeni su i mnogi drugi stanovi i hodnici i to od vode koja se sliva niz zidove, pa će zgradi biti potrebna rekonstrukcija.

Vlasnik stana (73) nagutao se dima i hospitalizovan je. Dalja istraga pokazaće sve detalje ovog događaja, koji je samo pukom srećom prošao bez žrtava.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments