Foto: Shutterstock

Sedenje u automobilu i čekanje da se vaš prozori odmagle može biti tako frustrirajuće, pogotovo kada ste u žurbi i nemate dovoljno vremena da očistite šoferšajbnu.

Društvenom mrežom TikTok se širi jednostavan trik koji pomaže u odmagljivanju automobilskog stakla, a vozači su zapanjeni koliko je ideja ustvari jednostavna i efektna, piše Index.hr.

Trik za odmagljivanje prozora

„Zamagljeni prozori? Nema problema – isprobajte ovaj hack!“ podelila je jedna automobilska kompanija na svom TikTok profilu objašnjavajući nekoliko koraka koje treba slediti.

Prvi korak je uključiti grejač na maksimalnu temperaturu kako biste osigurali da što više toplote ide prema vašim prozorima. Zatim uključite klima uređaj koji će isušiti vazduh u automobilu, a upravo to je ključni korak za brzo čišćenje šoferšajbne.

Nakon što je klima uređaj uključen, isključite cirkulaciju vazduha. Ovo dugme se često može pronaći kao ikona automobila sa strelicom okrenutom unazad. Sve što sada treba da uradite jeste da minimalno otvorite prozore i vaša šoferšajbna mora biti čista.

Vozači su impresionirani

Vozači su prilično impresionirani videom, a jedan TikToker je priznao da se borio s ovim problemom kad je naišao na snimak koji mu je pomogao: „Imali smo ovaj problem i TikTok je pritekao u pomoć“, napisao je.

„Vauuuu, moram ovo da probam“, „Odličan savet!“ i „Ova ideja je tako korisna“ samo su neki od komentara vozača.

Index.hr

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Miloš
31/01/2023 09:49

Hvala im na savetu od pre 100 godina,pa nismo mi iz pećine juče izašli