Претрага
Претрага
Close this search box.

Vozom na EXIT i ove godine u bilo kom trenutku – Uvode se specijalni polasci na relaciji Beograd-Novi Sad

Foto: Srbija voz

Epicentar najboljeg provoda ove godine biće u periodu od 10. do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi – EXIT festival. I ove godine EXIT i Srbijavoz organizovali su specijalne, dodatne polaske koji svim posetiocima omogućavaju da brzo i bezbedno stignu u Novi Sad i da se vrate nazad u Beograd.

Svi koji planiraju da na festivalu budu tokom svih pet noći, ali i oni koji u poslednjem trenutku odluče da dođu ne moraju da brinu o dolasku jer su Tom Morello, Black Eyed Peas, Gucci Mane, Carl Cox, Cavalera, Bonobo DJ Set, Black Coffee, Maceo Plex, Klangkuenstler, Ofenbach, John Newman, Oliver Tree i mnogi drugi, udaljeni vožnjom kraćom od sat vremena.

– Okupite društvo, sedite u voz i pravac Petrovaradinska tvrđava. Pored više od 50 redovnih dnevnih polazaka između dva grada koji su putnicima dostupni između 5.30 časova i 23 sata, za vreme trajanja festivala, publici će biti na raspolaganju i specijalni polasci. Iz stanice Beograd centar ti polasci su u 21.30, 22, 23, 0.10 i 1 čas, a iz stanice Novi Sad u 1.30, 2.30, 3.30 i 4.30 časova. Pored toga, redovni večernji vozovi broj 748, 750 i 751 koristiće i stanicu Petrovaradin tokom trajanja festivala. Svi vozovi će navedenu relaciju prelaziti za manje od sat vremena. Karte za redovne i dodatne linije dostupne su za kupovinu putem mobilne aplikacije ili web sajta Srbijavoza, kao i na blagajnama i kartomatima – navedeno je na sajtu EXIT-a.

vojvodinauzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti