Foto: Atelje Nemanja

Novi Sad bi mogao da dobije prvi auto-centar sa stazom i poligonom, na radost svih ljubitelja Mišeluka. Gradonačelnik Miloš Vučević, rekao je da lokalna vlast ozbiljno razmatra ideju izgradnje ovakvog centra, uzimajući u obzir da će dosadašnje mesto okupljanja mnogih mladih Novosađana, doživeti prenamenu za potrebe nove kovid bolnice.

Vučević se složio da, iako je i sam kao mlad posećivao Mišeluk, sada mora da se misli o prioritetima, te da okupljanja na ovom mestu neće biti moguća pre svega zbog buke, ali i zbog koridora za prolazak vozila hitne pomoći za buduću bolnicu.

– To je tradicionalno mesto, i sam sam tu nekad dolazio kao klinac sa motorima, ali ono što je gotovo izvesno, mi ćemo morati da ga stavimo u funckiju prilaska bolnici – izjavio je Vučević.

“To je tradicionalno mesto, i sam sam tu nekad dolazio, ali ono što je gotovo izvesno, mi ćemo morati da ga stavimo u funckiju prilaska bolnici”

On ističe da je grad spreman da pregovara sa svim udruženjima ljubitelja motocikala i automobila, kako bi se odredila neka nova lokacija, a kako bi ljudi koji su ljubitelji dvotočkaša i četvorotočkaša imali mesto gde bi mogli da se okupljaju.

– Razgovarali smo načelno o mogućoj izgradnji neke karting staze ili staze za auto-moto trke, ima zahteva da se izmesti i test poligon, odnosno poligon za vožnju kod najlon pijace, koji je takođe privremen – dodao je Vučević.

Realizacijom ovog projekta, Novi Sad dobio svojevrstan i sveobuhvatan auto-centar, smatra Vučević.

nsuzivo.rs

 

 

 

8 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
djape djape djape
14/05/2021 20:39

sve je to lepo ali miseluk je nezamenjiv.

Vladimir
15/05/2021 09:03

A što se nebi bolnica radila negde na drugom mestu..?, kome smeta to malo buke moze i da se iseli od kad znam za sebe znam da je miseluk tu i Novi Sad pored tvrđave i ostalih stvari je poznat i po tome, al eto sve što je dobro mora da se uništi…. Razmatranje vi fokusirajte na drugu deonicu za bolnicu i svi će biti srećni…NE DIRAJTE MISELUK!

Last edited 30 dana ranije by Vladimir
Dragan
15/05/2021 15:56
Reply to  Vladimir

Bolnica je vec u ozgradnji

Bajker NS
15/05/2021 10:07

Bas smo ovce za sisanje ako dozvolimo da se ugasi ovo kultno mesto! Kovid prolazi za 2 meseca a oni sad trose NASE pare za gradnju kovid bolnice i jos da uniste ovakvo mesto na kojem su generacije odrasle i tek treba da odrastu… Ne dozvolimo da nam misleuk postane samo uspomena! A te pare usmerite u lecenje dece a ne da ih mi sms-ovima lecimo a vi perete pare pod izgovorom kovid!

dule
15/05/2021 16:32

ovi su stvoreni da sve dobro pokvare zarad svojih interesa.
Vlasti su se smenjivale a miseluk je opstajao.
spremni su da uniste tradiciju staru preko 30 god…a juce su se rodili

Vule
15/05/2021 23:09

To bi bio najveci korak grada do sada, za ocuvanje bezbednosti. Evropski gradovi imaju staze, na kojima moze da se izvode egzibicije. Trenira,pokazuje umetnost upravljanja motociklom ili automobilom. Pozdravljm tu ideju grada.

King
16/05/2021 19:13

Izmestite bolnicu

King
16/05/2021 19:14

Kovid olnici je mesto pored groblja