Vučević oštro osudio sinoćne incidente u Novom Sadu

       
Foto: RTV

Gradonačelnik Miloš Vučević, najoštrije je osudio sinoćne incidente u Novom Sadu, posebno napade na RTV i pokušaj paljenja Gradske kuće.

Kako je rekao, to se nikada nije dogodilo od kada je ona podignuta, već su sinoć to uradili kukavice i mrzitelji Novog Sada. Ocenjuje da napadi nisu bili spontani, već politički motivisani i da nemaju nikakve veze sa merama zbog koronavirusa.

On je novinarima pokazao fotografije huligana koji su pokušali da zapale i koji su lomili Gradsku kuću, i naglasio da se na taj način ne dolazi na vlast, već jedino izborima. Vučević kaže da će nastaviti da se bori za Novi Sad, i da neće dati ostavku koju traže demonstranti.

“Mogu do smene jedino na izborima”, rekao je gradonačelnik.

Celu konferenciju možete pogledati ovde.

Izvor: RTV

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Student
09/07/2020 12:41

ZNA SE STA JE SINOC BILO, NAS DOSTA MASE JE SAMO MIRNO STAJALO, I NORMALNO SETALO, VIDELI SU SE POJEDINCI KOJI SU IZAZIVALI NEREDE, I VIDEO SE VELIKI DEO NOVOSADJANA KOJI SU SE UDALJOLI OD TOGA. NEMOJTE LAGATI, NAPAD JE SINOC BIO ORGANIZOVAN, KADA JE SVETLO U GRADSKOJ KUCI BILO UGASENO HULIGANI SU NAPADALA, KADA JE SVETLO BILO UPALJENO HULIGANI SU BILI MIRNI!

cilemile
09/07/2020 12:55

Kakva jadna predstava….

Nada
09/07/2020 14:34

Policija da reaguje oštrije, da bi zaštitila naše i svoje živote, kao i imovinu koju su novosađani vekovima stvarali. Razularenu bandu oštro kazniti, i zabraniti im svaki boravak u Novom Sadu !!!