Претрага
Претрага
Close this search box.

VUČEVIĆ U MOSKVI: Naši principi su nepokolebljivi, prijatelji nisu na prodaju

Gradonačelnik Miloš Vučević sastao se  danas sa gospodinom Sergejem Čerjominom, šefom Odeljenja za ekonomsku saradnju sa inostranstvom i međunarodne odnose Grada Moskve.

– Naši principi su nepokolebljivi, prijatelji nisu na prodaju, a politika bez morala nema u sebi ništa plemenito. Naši ruski partneri su nam zahvalni zbog toga i osetio sam se ponosan što predstavljam našu lepu Srbiju u ovoj divnoj zemlji ovih dana. Sa gospodinom Sergejem Čerjominom, šefom Odeljenja za ekonomsku saradnju sa inostranstvom i međunarodne odnose Grada Moskve, imao sam veoma sadržajan sastanak. Prijatno se iznenadio kada sam ga informisao da je Srbija prešla prag od 50% vakcinisanih, i da je u želji da pomogne napredak regiona, omogućila besplatnu vakcinaciju za državljane BiH – rekao je Vučević.

Vučeviić dodaje da su se ur razgovoru dotakli i izazova zbog strašnih pritisaka koje naša zemlja trpi oko KiM i napora predsednika Vučića da sačuva stabilnost, ekonomsku snagu i integritet države.

– Dobili smo uveravanja da će Rusija uvek biti iza Srbije po ovom pitanju, posebno ceneći to što je naša zemlja jedina u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji – zaključio je Vučević.

Nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti