Претрага
Претрага
Close this search box.

Vučić čestitao Pastoru na ponovnom izboru za čelnika SVM

Foto: Printscreen/Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je predsedniku Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Ištvanu Pastoru ponovni izbor za čelnika te stranke.

Aleksandar Vučić, čestitajući Ištvanu Pastoru, naveo je da mu želi da i tokom ovog mandata nastavi da radi na “dobrobit građana, ozbiljno i odgovorno kao i do sada, kako bismo zajedno izgradili još čvršće veze između Srba i Mađara i ubrzali snažan zamah napretka cele zemlje”.

Istakao je da ogromna podrška i ugled koji Pastor uživa u narodu, a koji se ogleda u najširem legitimitetu i poverenju koje mu građani daju, predstavljaju najbolje priznanje i potvrdu njegovog samopregornog rada i iskrenog zalaganja za bolji život ljudi i stabilnu perspektivu za mlade generacije, kao i za sveobuhvatnu afirmaciju i očuvanje mađarskog identiteta u Srbiji.

“Takvim bogatstvom se Srbija ponosi i na njemu ćemo nastaviti zajedno da radimo”, istakao je Vučić.

“Prijateljstvo Srbije i Mađarske”

Dodao je i da Pastorova spremnost da “preuzme odgovornost i podeli teret svake teškoće i izazova sa kojima smo se kao zemlja suočavali tokom dugog niza godina, kao i trud koji ulaže u jačanje ukupne stabilnosti i ekonomskog napretka naše zemlje, obogatio je i učvrstio međusobno poverenje, prijateljstvo i veze srpskog i mađarskog naroda, a time i Srbije i Mađarske”.

Foto. Skupština Autonomne pokrajine Vojvodine

“Na tim temeljima uzajamnog poštovanja i razumevanja, koje ste Vi među prvima postavili, počivaju i današnji odnosi između Srbije i Mađarske, koji nikada nisu bili bolji”, istakao je Vučić.

Naveo je i da Pastorovo političko iskustvo, znanje i energično zalaganje za dobobit svih građana, predstavljaju jak oslonac i podstrek za sve nas koji nastavljamo da se borimo za mirnu, stabilnu i prosperitetnu Srbiju.

“Još jednom Vam čestitam na izboru za predsednika SVM, uveren da ćemo zajedničkim snagama ostvariti našu viziju jake Srbije, koja je kuća svih nas koji je volimo”, dodaje se u čestitki.

rts

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
21.05.2023 14:44

Vucicu odlazi! 🙂

Last edited 1 Godina Ranije by SNS Uzivo

Povezane vesti

Претрага