Izvor: Instagram (mali_sinisa)

Ministar finansija Siniša Mali objavio je fotografiju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem sa kojim nedeljno jutro koriste za obilazak radova.

-Sedam sati i trideset minuta je. Neko mi je pokvario nedeljno jutro sa decom i porodicom, ali, na kraju, nije loše što smo došli da obiđemo radove na izgradnji velelepne železničke stanice Prokop. I on je zadovoljan, valjda neće da me maltretira sledećeg vikenda- napisao je Siniša Mali.

-Završili smo posao u Minhenu. Malokasnije danas polećem za Abu Dabi, a srećan sam što ovde radovina Prokopu, na glavnoj železničkoj stanici Beograd napreduju, i zahvalan Siniši Malom što me snima, zahvalan Gruji i njegovoj kompaniji što odlično rade posao, i očekujem da 20. oktobra, na Dan oslobođenja Beograda otvorio velelepnu železničku stanicu. Desetine hiljada kvadrata novog prostora, gantastično opremljenog za moderan Beograd, za modernu Srbiju, i da konačno se vratimo železnici, i najboljim vozovima- poručio je predsednik u video obraćanju.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
19/02/2023 20:27

Jeste li ga prekrecili, mislim tako je bilo prosli put, ovi napredni strucnjaci sa plaketama nisu u stanju ni da prekrece ono sto su komunisti sagradili pre pola veka… 🙂

Last edited 1 mesec ranije by SNS Uzivo