Vučić: Pre kraja godine značajno povećanje plata lekarima i medicinskim tehničarima

Foto: TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ
Predsednik Aleksandar Vučić najavio je, na ceremoniji uručenja ugovora o zaposlenju najuspešnijih diplomca medicinskih fakulteta i diplomaca srednjih medicinskih škola u Srbiji, da će zdravstvenim radnicima pre kraja godine biti značajno povećane plate.

Mi ćemo, rekao je on, u narednom periodu uprkos teškoćama sa kojima se ceo svet suočava, pa i mi, dati sve od sebe da lekarima i medicinskim tehničarima obezbedimo značajno veća primanja već pre kraja godine.

Na medicinskim tehničarima, da lekari ne zamere, uvek počiva zdravstvo, jer najteži deo posla je u njihovim rukama, i obezbedićemo im veća primanja, naveo je Vučić.

Da možemo da idemo u korak sa svetom i da ljudi žele da se vrate i rade u Srbiji, dodao je predsednik.

Da pokušamo i damo sve od sebe da uvek imamo najbolje u našim klinikama, zdravstvenim centrima i ambulantama, rekao je Vučić.

On je, obraćajući se najuspešnijim diplomcima i srednjoškolcima, koji su danas dobili ugovore o zaposlenju, rekao da su bili najbolji zato što su najviše radili i mnogo puta dočekali zoru sa knjigom.

Vučić je istakao da treba da budu svesni da od danas imaju veću odgovornost jer će raditi za svoj narod i državu, kao i da nema ničeg časnijeg od toga.

Tanjug

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
25.04.2023 14:38

Vučice srbine srbija je uz tebe, sad ih ukanali, nisi ih do sad dovoljno ponizio! 🙂

Last edited 5 Meseci Ranije by SNS Uzivo

Povezane vesti