Foto: Nemanja Nikolić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započinje formiranje Narodnog pokreta za državu i u narednom periodu će obići sve delove zemlje, potvrđeno je danas Tanjugu u predsedništvu.

Vučić će, kako je rečeno, zatražiti podršku naroda za odbranu Srbije i od subote, 11. marta, započeće razgovore sa stanovništvom na jugu Srbije, najverovatnije u Vranju, prenosi Tanjug.

Mada je ovakav razvoj događaja delovao neverovatno, Vučić je ranije na konferenciji za novinare praktično najavio osnivanje novog političkog bloka “pristojne i normalne Srbije”, koji će biti i građanski i nacionalni.

Podsećanja radi, spekulacije da se formira nova politička organizacija vlasti pojavile su se nakon što je to najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić i objave na društvenim mrežama funkcionera SNS Vladimira Đukanovića da se valja baciti na formiranje nove partije, pripremiti osnivačke akte, skupljati potpise, napraviti osnivačku skupštinu, usvojiti programske ciljeve i statut.

“Veliki posao je pred nama”, konstatovao je tom prilikom Đukanović.

novas.rs

6 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
08/03/2023 11:01

Ovo je zivotna šansa za polusvet, do sada je bio antidrzavni, sad je za drzavu, bravo! 🙂

Last edited 15 dana ranije by SNS Uzivo
Vidoje
08/03/2023 13:51
Reply to  SNS Uzivo

Vucko je shvatio da je 10ak godina svakoj stranci otprilike maks jer se narod zasiti. I pored toga sto bi mogao da izvuce jos 4-5 godina is snsa odlucio je da stvori novi pokret i da dobije tako jos 10 godina za ekonomiju i infrastrukturu. Maestralno

SNS Uzivo
08/03/2023 14:49
Reply to  Vidoje

Pa da ovom narodu moze da kaze sta hoce, da je novi Isus, idioti bi posli za njim 🙂

Last edited 15 dana ranije by SNS Uzivo
Vidoje
08/03/2023 15:40
Reply to  SNS Uzivo

Ne moramo da trcimo za njim ali ne moramo ni za zelenima, ni cedom, ni marinikom. Crvene necu ni da spominjem

SNS Uzivo
09/03/2023 08:36
Reply to  Vidoje

Dobro bar se slazemo za crvene… 🙂

Last edited 14 dana ranije by SNS Uzivo
Mucenik
09/03/2023 10:02

(Ne)narodni, a njegov Pokret   Nagoveštenje ΛV da osniva Narodni pokret za drzavu Treci put i pročisćavanje SNS. On ima uspehe u formiranju Radikalne stranke sa Šešpeljem, SNS sa Tomom Diplomom i sada samostalno formira Narodni pokret, ni manje ni više, za državu, a ne za sebe i svojim doušnicima i doslušaocima. Mora da mu je dosadio radikalizovani SNS, poltroni, klimoglavci i uvlakači. Bojim se da bez njih nije u mogućnosti da on i Pokret funkcionišu. Njemu nema spasa bez profesorice Zorane Mihajlović, ona mu kreira put preko Zapada do SAD. Šta će sa „političkom očuha“ Tomom ivođom Šešeljem. Mora… Učitaj još »