Претрага
Претрага
Close this search box.

ZA DVE GODINE OSTVARENO 22.000 POLAZAKA Godišnjica početka rada brze pruge Beograd-Novi Sad

Foto: Srbija Voz

Danas obeležavamo drugu godišnjicu početka rada brze pruge Beograd – Novi Sad. U ovom periodu, ostvareno je skoro 41.000 polazaka modernih, savremenih vozova u oba smera. U ovaj zbir ulaze Soko, ali i Regio-Ekspres i Regio putnički vozovi koji svakodnevno saobraćaju na novoj brzoj pruzi. Ove polaske koristilo je gotovo 7 miliona ljudi. Našim vozovima, putnici su za dve godine prešli više od 3 miliona kilometara brzom prugom u oba smera.

Navedene brojke jasno svedoče da se korisnici, kada imaju mogućnost sigurnog, komfornog i brzog železničkog prevoza, veoma rado i lako odlučuju upravo za ovaj vid putovanja. Danas, linija Beograd – Novi Sad spada u najtačnije železničke linije u Evropi.

Što se tiče voza Soko, tokom prethodne dve godine je ostvareno gotovo 22.000 polazaka između Beograda i Novog Sada, a prednosti polučasovnog putovanja Sokolom između ova dva grada koristilo je više od tri i po miliona putnika.

Za potrebe modernog železničkog putničkog saobraćaja je razvijena i aplikacija za onlajn kupovinu voznih karata, za iOS i Android uređaje, koju aktivno koristi preko 150 hiljada ljudi, što je čini jednom od najpopularnijih aplikacija na GooglePlay platformi u Srbiji, u kategoriji putovanja.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti