Претрага
Претрага
Close this search box.

ZA GRAĐANE KOJI RENOVIRAJU KUĆU ILI STAN – Čistoća besplatno uklanja KABASTI OTPAD, ovo je raspored po mesnim zajednicama

Foto: JKP Čistoća Novi Sad

Počela je letnja akcije uklanjanja kabastog otpada koja omogućava besplatan odvoz kabastog otpada direktno iz mesnih zajednica širom grada.

JKP „Čistoća” Novi Sad je obavestila javnost da će se akcija sprovoditi od 10. juna do 16. avgusta 2024. godine. 

Datumi postavljanja kontejnera po mesnim zajednicama možete pronaći na OVOM LINKU.

Svaka mesna zajednica ima svoje određene datume i tačan spisak ulica gde će biti postavljeni kontejneri za kabasti otpad. Ova akcija je prilika za građane da se reše otpada većih gabarita koji se ne smeju bacati u obične kontejnere, kao što su nameštaj, električni aparati, prozori, vrata i slično.

JKP „Čistoća” apeluje na sugrađane da iskoriste ovu priliku i ne ostavljaju kabasti otpad na javnim površinama, već da ga odlože u predviđene kontejnere tokom navedenih datuma.

Za dodatne informacije i konkretne datume po mesnim zajednicama posetite navedeni link ili kontaktirajte JKP „Čistoća” Novi Sad.

nsuzivo.rs

Tagovi:

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
MrSrbin
07.07.2024 22:00

Svaka čast, hvala vam na objavi 07.07.2024 da postavljaju kontejnere za kabasti otpad, bravooo, sad kad vidim da ima i da se skine pdf tačno gde će biti postavljeni oduševljen sam, samo imam jedno pitanje… Možda je glupo al da pitam? Recite mi pametnjakovići kako mislite da izbacimo kabasti otpad kad nas o tome informišete u 07 mesecu a kontejneri bili postavljeni u 06 mesecu i odnešeni…. Bravo genijalci

Gost
Milorad Gligic
08.07.2024 17:24

Imsjuci u vidu velicinu naselja Futog mislim da je nedovoljan broj lokacija za postavljanje kontejnera za kabasti otpad.
Zamolio bi Vas u ime mnogo gradjana postavite izmedju ostalih i kontejner na idealnom mestu na velikoj slobodnoj povrsini “VASARISTE” koje se nalazi izmedju ulica Bramka Radicevica i Grmecke.
U nadi razumevanja zahvaljuje Vam se veliki nroj gradjana iz ulica B.Radicevica ,Grmevke,Partizanske ,Pionirske,Zmaj Jovine……..

Gost
Tibor Šimig Braće Jovandić 11
09.07.2024 12:12

Molim da objavite raspored velikih kontejnera po gradu.

Povezane vesti