Za razvoj lovstva u Vojvodini izdvojeno 4,5 MILIONA DINARA

Foto: Pixabay

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Konkurs za raspodelu sredstava iz budžetskog fonda za razvoj lovstva AP Vojvodine za 2022. godinu. Cilj Konkursa je unapređivanje stanja populacije divljači i njenih staništa, opremanje korisnika lovišta i praćenje stanja pojedinih vrsta divljači na teritoriji pokrajine.

Korisnici sredstava po ovom konkursu su pravna lica, koja su registrovana za delatnost lovstva, koja se bave unapređenjem lovstva sa teritorije AP Vojvodine a ukupan iznos bespovratnih sredstava koji se dodeljuje ovim konkursom je 4.500.000 dinara., prenosi portal agrotv.net.

Konkursnim sredstvima finansiraće se izrada i realizacija projekta promocije lovstva u AP Vojvodine, do 100 odsto a pravo učešća na konkursu ima udruženja lovaca – lovački savezi, koji su registrovana za delatnost lovstva, koja se bave unapređenjem lovstva, sa teritorije AP Vojvodine.

Konkurs je otvoren zaključno sa 23. septembrom a dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona: 021/488-18-51 od 10 do 14 časova.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti