Претрага
Претрага
Close this search box.

Zajednički život je veliki korak napred za parove: Kako da znate da ste zaista spremni?

Foto: Stocksy United

Bez obzira na to koliko dugo se zabavljate, zajedničko useljenje je odluka sa kojom ne treba žuriti.

Kada su parovi romantično posvećeni, imaju jaku vezu i smatraju da su jedno drugome ljubav za ceo život. Međutim, to nisu jedini parametri koji će pokazati da će vam život udvoje biti bajka. To je prilagođavanje koje zahteva značajnu posvećenost. Možda se pitate kako da znate da li ste zaista spremni.

Evo četiri indikatora koji vam mogu pomoći da utvrdite da li ste vi i vaš partner spremni da živite zajedno kako biste bili sigurni da je vaša ljubav spremna za ovaj korak.

1. Imate finansijsku strategiju

Finansijska kompatibilnost uvek igra ulogu u zajedničkom životu. Možda ćete morati da podelite veće troškove nakon što se uselite zajedno. Postoji mnogo praktičnih briga koje takođe morate da rešite, kao što je kako ćete podeliti troškove života, koliko ste spremni da potrošite na hranu, kiriju za stan… Da biste izbegli raspad veze, mudro je razgovarati o tome ko plaća koje račune.

2. Vi i vaš partner ste išli na zajednička putovanja

Produženi odmor je period koji parovima pruža uvid u to kako funkcionišu zajedno tokom dužeg perioda bez razdvajanja. To pruža odličnu priliku da svoj odnos stavite na testiranje i naučite više jedno o drugome. Ukoliko se na putovanjima niste slagali, razmislite još jednom o useljenju.

3. Već ste razgovarali o budućnosti

Uprkos činjenici da mnogi parovi gledaju na zajednički život kao na uvod u brak, mnogi zapravo ne razgovaraju o budućnosti veze. Od ključnog je značaja da razgovarate o svojim očekivanjima i ciljevima sa partnerom ako razmišljate o zajedničkom useljenju. Morate da razumete šta znači biti u partnerstvu i voleti jedno drugo pre nego što se uselite zajedno.

4. Imali ste iskustva u zajedničkom životu

To može biti nagoveštaj da ste spremni da preduzmete sledeći korak ako vi i vaš partner većinu svog vremena provedete u domovima jedno kod drugog. Pre nego što se uselite zajedno, trebalo bi da steknete osećaj kako je buditi se pored partnera svakog jutra. Zajedničko provođenje vremena pomaže vam da se naviknete na specifičnosti deljenja doma sa svojom dragom / svojom dragom.

Zajedničko useljenje je značajan korak u vezi, pa pre nego što se brzo odlučite, treba se uveriti da ste u potpunosti spremni za to. Možda će vas gore pomenuti faktori voditi u izboru, piše “Pinkvilla”.

Telegraf.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti