Претрага
Претрага
Close this search box.

Zamenik gradonačelnika Grada Novog Sada Milan Đurić prisustvovao je otvaranju sedmog “Novosadskog okoberfest-a” (FOTO)

Foto: screenshot/instagram

Zamenik gradonačelnika Novog Sada Milan Đurić prisustvovao je otvaranju sedmog „Novosadskog okoberfest-a” koji se održava 23. i 24. septembra ispred tržnog centra „Promenada”, u organizaciji kompanije „Color press group”, a uz podršku Grada Novog Sada.

-Oktoberfest je po sedmi put u Novom Sadu okupio pivare iz Srbije i regiona, ali i mnogobrojne ljubitelje piva. Oktoberfest je za veoma kratko vreme uspeo da zauzme važno mesto u kalendaru novosadskih manifestacija. Siguran sam da će Oktoberfest uspeti da u ova dva dana prenese duh Bavarske u Novi Sad i u dobrom delu približi čuveni minhenski festival koji je svoje premijerno izdanje doživeo sada već davne 1810. godine- istakao je Đurić.

Foto: screenshot/instagram

-Ova manifestacija predstavlja i važan segment turističke ponude i razlog dolaska gostiju u naš grad, a uvek ćemo podržati različite sajmove, manifestacije i festivale, jer Novi Sad je dovoljno prostran da prihvati nove ideje- rekao je Đurić.

Foto: screenshot/instagram

-Organizatorima želim uspešnu manifestaciju, a proizvođačima piva da privuku što više posetilaca, koji će uživati u bogatom sadržaju koji pruža ovogodišnji Oktoberfest- rekao je Milan Đurić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Đurić (@milandjuric77)

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti