Претрага
Претрага
Close this search box.

ZAVRŠEN SASTANAK U SREMSKOJ KAMENICI Dežurne ekipe spremno dočekuju Prvomajski uranak! Gradonačelnik Đurić: Svim sugrađanima poželeo srećan Međunarodni praznik rada (FOTO)

Foto: nsuzivo.rs

U susret predstojećim praznicima organizovan je sastanak na temu Prvomajski uranaka, a prisustvovali su gradonačelnik Milan Đurić, direktor NP “Fruška gora” Živko Cvetković, direktor zavoda za hitnu medicinsku pomoć, zamenik načelnika PU Novi Sad i zamenik načelnika za vanredne situacije Novi Sad.

– Imali smo sastanak sa svim relevantnim službama, a povodom sutrašnjeg dana. Jedna od tema na sastanku bila je i stvari koje možemo da poboljšamo, kako se ne bi dešavale nepredviđene stvari. S obzirom na to da su meteorolozi za sutra najavili vetrovito vreme, apelovao bih na sugrađane koji budu ložili vatru, da se osvrnu oko sebe i pogledaju okruženje u kojem će ložiti vatru u tom smislu da ne budu ispod napuklih grana i slično. Sutra će na terenu biti oko 60 zaposlenih radnika NP “Fruška gora”, dežuraće hitna pomoć, vatrogasna brigada, kao i policija. Takođe, apelovao bih na sugrađane da brinu o okolini i ne ostavljaju smeće. JKP “Gradsko zelenilo” je uredilo Kamenički park, odredili su delove gde može da se loži vatra, ograđeno je i obeleženo klizište. Poželeo bih svim građanima srećan Međunarodni praznik rada, da se lepo provedu i proslave u krugu porodice i da imaju lepe utiske nakon sutrašnjeg dana- rekao je gradonačelnik Đurić.

Foto: nsuzivo.rs

– Apelovao bih na sve sugrađane da se pridržavaju reda koji je zakonom regulisan u okviru NP “Fruška gora”. Radnici NP “Fruška gora” su u proteklih dvadeset dana radili intezivno na uređenju izletišnih mesta. Prema našoj proceni, Frušku goru će posetiti preko 30.000 ljudi. Imamo dobru saradnju sa svih 6 opština i dva grada koji su deo Fruške gore. Apelovao bih na sugrađane da vatru lože na predviđenim mestima i da nakon završetka izleta pokupe za sobom smeće. Ukoliko je sugrađanima daleko kontejner, smeće može da se odloži i pored Grebenskog puta, kako bi naše dežurne službe lakše odnele smeće. Delićemo džakove za smeće prilikom ulaska u NP “Fruška gora”. Zakonska obaveza NP “Fruške gore” jeste da vrši naplatu boravka i prolaska kroz Nacionalni park 300 dinara po vozilu, a 100 dinara po šetaču- rekao je direktor NP “Fruška gora”, Živko Cvetković.

M.L.

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
30.04.2024 16:10

Od svih treba nam samo policija da pravi reda kad se nebeski narod pobije, dobro, mozda vatrogasci ako stoka napravi pozar… 🙂

Last edited 25 Dana Ranije by SNS Uzivo

Povezane vesti