Претрага
Претрага
Close this search box.

ZAVRŠENI RADOVI NA RENOVIRANJU ŠKOLE U BEOČIN SELU Evo šta je sve urađeno (FOTO)

Foto: Opština Beočin

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković obišla je danas područno odeljenje Osnovne škole „Jovan Grčić Milenko“ u Beočin selu gde su završeni radovi na renoviranju objekta.

U proteklim danima u ovoj školi kompletno su zamenjeni prozori, ugrađena su nova vrata, okrečeni su zidovi i zamenjen je pod u prostorijama u kojima se odvija nastava. Na objektu je izvršena i hidroizolacija a učenici su ponovo u školskim klupama spremni za zimu.

Opština Beočin je ove jeseni započela najavljena ulaganja u gotovo sve školske objekte na svojoj teritoriji a prema rečima predsednice opštine Biljane Janković, posebno se vodi računa o tome da se manja područna odeljenja u beočinskim selima ne izdvajaju u odnosu na potrebe velikih škola koje se nalaze u Beočinu i Suseku.

Foto: Opština Beočin

„Pored besplatnih udžbenika koje Opština Beočin obezbeđuje za sve osnovce na redu je da se reše pitanja i problemi koji se tiču uslova boravka u našim školama. Svaka od škola ima svoje potrebe sa kojima sam u proteklih godinu dana upoznata i drago mi je što smo bili u prilici da pokrenemo ova ulaganja. Do sada smo uspeli da završimo radove u školama u Svilošu i Suseku, danas sam imala priliku da obiđem i Beočin selo a očekujem i posetu školi u Čereviću. Do kraja godine bi trebalo da se završe i radovi na sanaciji krova „male“ škole koju pohađaju niži razredi u Beočinu.“, rekla je Janković i dodala da je saradnja sa direktorima beočinskih škola izutetno dobra.

Ona se tokom posete Beočin selu sastala sa direktorom Osnovne škole „Jovan Grčić Milenko“ Draganom Mitićem koji se zahvalio Opštini Beočin na saradnji i podršci u pogledu rešavanja najvažnijih pitanja i poboljšanja uslova za rad i boravak svih beočinskih učenika.

Foto: Opština Beočin

„Svesni smo da je za sve ovo potrebno vreme ali se trudimo da zajednički pronađemo efikasna rešenja koja će u što kraćem roku izaći u susret potrebama naših nastavnika i učenika. Nakon manjih škola, za narednu godinu je planirana rekonstrukcija krova našeg najvećeg objekta koji u Beočinu pohađa nešto više od 800 učenika.“ rekao je Mitić.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti