Foto: nsuzivo.rs

“Zajedno Zauvek!“, ovogodišnji slogan najvećeg regionalnog festivala je zaista fraza koja može opisati maestralno treće veče Exit festivala.

Kapije su se otvorile u 19 časova, kao i prethodna dva dana. Veliki broj ljudi se iz grada kretao ka najvesilijoj tvrđavi. Veče na Main stage-u otovrila je Iva Lorens, umetnica prelepog glasa uz koju su posetioci uživali u zalasku sunca. Nešto kasnije, nakon nje, nastupio je dvojac Disciples koji su samo zagrejali fanove Calvina Harisa, jednog od najpoznatijih svetskih produzenata i dj-eva.

Foto: nsuzivo.rs

Atmosferu je nakon nastupa Harisa, upotpunio nastup mladog dvojca Ofenbach, kojima je ovo 3. put da nastupaju na Exitu. Za naš portal istakli su da Novi Sad obožavaju, jer kako oni napominju prvi veliki festival u karijeri bio im je upravo Exit.

-Naš cilj je da klubsku muziku, prenesemo na festivale, a prvi nam je to omogućio Exit festival, jer klubska muzika spaja ljude i čini ih srećnim baš kao što kaže Exit-ov slogan – istakao je dvojac za NS Uživo.

Foto: nsuzivo.rs

Svih 40 plus, bina i zona na festivalu, odisali su posebnom energijom a svako od posetilaca mogao je da pronađe muziku koja mu najviše od govara. Fjužn stejdž je takođe jedan od najpopularnijih bina Exita, a na njoj su mikrofone ukrstili Amajlija, KiloKilo banda, Deca loših muzičara i mnogi drugi.

Za otvaranje Dance arene, svoju miksetu zavrteo je Filip Fisher, dok su se elektornski zvuci nizali najvećom plesnom arenom u Evropi. Posetioci su se zagrevali za vreli nastup jednog od najpoznatijih imena elektronske muzike, Borisa Brejchu.

Foto: nsuzivo.rs

Nemački elektronski kralj, izašao je na binu u svojoj specifičnoj džoker masci koja ga svakako simbolizuje i izdvaja od svih ostalih na sceni. Nastup ovog popualrnog producenta trajao je nešto više od dva ipo sata, a ljubitelji Dance arene dočekali su još jedno nezaboravno jutro izlaskom sunca. Trake koje je Brejcha bez premca vrteo, ostale su upisane u istorju festivala.

Foto: nsuzivo.rs

Danas nas očekuje četvrti i poslednji dan festivala, a svojim nastupima publiku će zabavljati najpoznatije svetske, domaće i regionalne zvezde poput Konstrakta, Alok, Joel Korry, Monolik,Satori i mnogih drugih.

Kapije festivala otvaraju se u 19.00 časova, a veoma mali broj jednodnevnih ulaznica može se kupiti putem Gigstixa ili na samom ulazu u tvrđavu.

Ognjen Medić

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Uča
10/07/2022 20:15

ne kaže se “masci” nego maski i šta znači “treke koje je bez premca vrteo”, šta hoćeš da kažeš s tim “bez premca”, nauči se pismenosti i pisanju uopšte, ako nameravaš još time da se baviš