Zbog radova na izgradnji vrelovoda na Trgu Marije Trandafil i delu Temerinske ulice od sutra obustavljen saobraćaj, a evo i do kada

Foto: elements.envato.com

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad u ponedeljak, 8. maja 2023. godine, počinje radove na izgradnji vrelovoda u delu Temerinske ulice i Trga Marije Trandafil.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja, a navedeni radovi će se izvoditi u dve faze.

Prva faza radova izvodiće se u delu Trga Marije Trandafil, od broja 33 do raskrsnice sa Temerinskom ulicom, zbog čega će u zoni radova biti potpuno obustavljen saobraćaj.

Druga faza radova počinje 16. maja 2023. godine i izvodiće se u zoni raskrsnice Temerisnke ulice i Trga Marije Trandafil zbog čega će Temerisnka ulica, zbog poprečnog raskopavanja, biti „slepa“ a saobraćaj će biti preusmeren na ulice Jovana Subotića i Kisačku.

Prilikom izvođenja druge faze radova na snazi će i dalje biti izmena režima saobraćaja vezana za prvu fazu radova. Planirani rok za završetak svih radova je 31. maj 2023. godine.

Molimo građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti