Претрага
Претрага
Close this search box.

Zbog velikog interesovanja još jedan koncert Darka Rundeka & Ekipe u SKCNS Fabrici, evo i kada

Darko Rundek Foto: Zoran Pislević
Zbog velikog interesovanja, Rundek & Ekipa održaće još jedan koncert u SKCNS Fabrici, u nedelju, 29. maja. Dan ranije, u subotu 28. maja takođe će nastupiti u SKCNS Fabrici, no ulaznice za ovaj koncert su rasprodate. 
Sem ova dva, dodatnih koncerata u Novom Sadu, a ni u Srbiji, neće biti u narednom periodu, te su dva nastupa u Fabrici jedinstvena prilika da uživate u muzici ovog vrsnog muzičara i umetnika.
Ulaznice su u pretprodaji od petka, 6. maja i mogu da se kupe online na http://www.gigstix.com/ kao i na prodajnim mestima Gigstixa. Cena ulaznica u pretprodaji je 1.500 dinara, a na dan koncerta iznosiće 1.800 dinara, i moći će da se kupe na biletarnici Fabrike. Vrata Fabrike otvaraju se u 20 časova. Koncert će početi u 21 čas.

Ekipu čine mahom mlađi muzičari sa bogate i vibrantne nove zagrebačke scene, koje je Darko Rundek okupio 2017. godine za potrebe turneje povodom obeležavanja dve decenije albuma „Apokalipso”. To su Roko Crnić na bas gitari i bubnjevima, Silvio Bočić na bubnjevima, gitari i basu, Miro Manojlović na udaraljkama i vibrafonu, Igor Pavlica svira trubu, a Ana Kovačić svira saksofon i sintisajzer. Muzičari često menjaju instrumente, a svi pevaju, na čelu sa Darkom Rundekom, koji i svira gitaru.

-Moram reći da se osjećam zahvalan sudbini što smo se ovako lijepo našli i uživamo svirati zajedno, i što publika sa nama rado dijeli taj užitak! – kaže Rundek o Ekipi.

Nakon singlova “Tamni jorgovan”, “Barbara” i “Pješčane oluje”, Rundek & Ekipa su sa Andrejom Kurelec Košavić snimili fantastičan album “Mura Mura”, a u decembru 2020. godine izlazi im “Brisani prostor”, po mnogim anketama album godine i dobitnik Porina za najbolji album alternativne muzike. Pratili su ga singlovi “Unutarnji glas”, “Tko su svi ti ljudi”, “Mila” i “Voljeti stvarno”. Autor pratećih videa je Roko Crnić, koji je uz Rundeka autor značajnog dela tekstova i muzike na “Brisanom prostoru”.

U leto 2021. godine započeli su koncertnu promociju abuma, koliko je to pandemija koronavirusa dozvoljavala, a ove godine je nastavljaju.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti