Претрага
Претрага
Close this search box.

Zelenilo iz kamionskih i tratkorskih cisterni ujutru i uveče zaliva cveće, drveće i šiblje

Foto: JKP "Gradsko zelenilo"

Iz više traktorskih i kamionskih cisterni, Gradsko zelenilo nastavlja da svakog dana zaliva cveće, drveće i šiblje na teritoriji Novog Sada.

U prvoj smeni zalivene su sve cvetne gredice u centru grada, kod Varadinskog mosta, kod Pokrajinske vlade, u Dunavskom parku, cvetni valjci i kupe, kao i cveće u stojećim i visećim žardinjerama na više lokacija u gradu.

Cveće, šiblje i drveće zaliveno je i u ulicama Račkog i Reljkovićevevoj u Petrovaradinu, kao i na Limanu u stambenom bloku Šekspirova – Despota Stefana – Narodnog fronta – Balzakova. Pored toga, zaliven je drvored u bloku 1300 kaplara – Ive Andrića – Narodnog fronta – Balzakova, Narodnog fronta. Jutarnje zalivanje obavljeno je i u ulicama Branislava Nušića, Ćirpanovoj, Devet Jugovića, Bore Prodanovića, u kvartu od ulice Branimira Ćosića do Bulevara oslobođenja, Majevičkoj i ulici Slobodana Bajića.

Foto: JKP “Gradsko zelenilo”

U drugoj smeni zaliva se zelenilo na Sentandrejskom putu i Jugovićevu.

U toku je orezivanje žive ograde u ulicama Augusta Cesareca, Laze Kostića, Petra Drapšina, Braće Rinikar i kod Sinagoge. U Dunavskom parku, na Bulevaru Evrope, uz Futoški put kao i u turbo-kružnom toku na Bulevaru Cara Lazara plevi se i okopava šiblje.

Na više lokacija odvija se redovno košenje trave. Kose se zelene površine kod Almaškog groblja, Kaćke petlje, Jelisavetinom bedemu, Pivarskom putu, Venizelisovoj, Limanskom parku, Bulevaru Evrope, Jugovićevu i stambenom bloku Anđe Ranković na Novom naselju.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага