Претрага
Претрага
Close this search box.

ŽELITE DA KREIRATE SVOJU DRUŠTVENU IGRU? Uz zabavu, druženje i “mozganje” u tome možete da se oprobate u Gradskoj biblioteci

Foto: Pexels

Pokret gorana Novog Sada poziva sve mlade koji žele da učestvuju u dizajniranju društvene igre da se uključe u događaj “Kreiraj društvenu igru” koji je podržala Gradska uprava za sport i omladinu, Kancelarija za mlade.

U Gradskoj biblioteci u petak, u periodu od 18:30 do 20 časova, svi koji dođu imaće priliku da se druže, zabave i budu kreativni. Za naš portal govorila je Sonja Konjović iz ovog udruženja koja je istakla:

– Planirana su dva događaja, prvi se odnosi na kreiranje društvene igre, a poenta je u tome da mladi, koje to zanima i koji žele u budućnosti time da se bave, moram da napomenem da to nimalo nije lako, vrlo je interesantno jer se radi u timovima. Dakle, od određenih materijala treba da naprave koncept na zadatu temu ili onu koju oni izaberu. Nakon toga, učesnici isprobavaju i međusobno se konsultuju šta bi moglo da se promeni i unapredi u toj igri kako bi ona imala smisla.

Foto: Pixabay

Sonja je takođe dodala da će biti realizovano i veče društvenih igara, u nedelju u Sremskim Karlovcima, u Ekološkom centru “Radulovački” kada će mladi opet moći da dođu i igraju već postojeće društvene igre, a sve u cilju da bi ih nakratko odvojili od telefona i malih ekrana. Igre koje će se kreirati biće strateškog tipa ili igre fantazije, gde će morati malo više da se “mozga”.

Ulaz je slobodnog tipa, a broj ljudi je ograničen i svi su dobrodošli.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti