Претрага
Претрага
Close this search box.

Zvezda nasilničkog ponašanja: Šatro se bore protiv korupcije, a predvodi ih Aida, MULJATOR BROJ JEDAN

Foto: nsuzivo.rs

Jedna od zvezda nasilničkog pira u Novom Sadu bila je i Aida Ćorović, koja je posle razbijanja prostorija SNS ponosno pozirala.

Foto: 24sedam.rs

Ostaje nejasno zašto je Aida uopšte bila u Novom Sadu, osim da razbija, imajući u vidu da je u kameru N1 istakla da ništa ne zna o GUP-u, a male su šanse da se redovno kupa ili zabacuje pecaljku na Šodrošu koji se šatro brani.

Još je nejasnije kako su je prihvatili Brajan, Miran Pogačar, Marinika i družina, jer su navodno najžešći borci protiv korupcije, a Aida je nezvanični nosilac zlatne medalje i višestruki rekorder u korupciji za Rašku oblast.

Foto: 24sedam.rs

Naime, ona je svoju viziju aktivizma Novopazarcima prezentovala svojevremeno kada je bez potrebnih kvalifikacija i nezakonito postala predsednik nadzornog odbora Vodovoda za masnu apanažu.

Foto: nsuzivo.rs

To joj nije bilo dovoljno, pa je bila u centru skandala oko višemilionskih provera oko nabavki, gde je za te mutne poslove uključila najužu rodbinu.

Foto: Screenshot

Da li takav “aktivizam” Aida i razbijačka kompanija planiraju i za Novi Sad?

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Slobodan1957
31.07.2022 18:27

Voleo bih da mi neko ko se razume u to objasni, koliku bih kaznu morao da platim ako bi ja njih sledeći put ofarbao u neku meni dragu boju, ja bih spremio dobar špric pa kada drugi put zatvore saobraćaj poprskao bi ih ih farbom.

Povezane vesti