Претрага
Претрага
Close this search box.

DEMOLIRANE PLAŽE, POTOPLJENI AUTOMOBILI! “Kataklizma” u Crnoj Gori, oluja napravila haos, vetar čupao drveće

Foto: Printscreen/Instagram

Kako prenose crnogorski mediji, centar Budve je usled velikih padavina pod vodom, potoci idu nedovršenom ulicom 22. novembra.

Nezapamćena oluja na ovom području Balkana nakon Hrvatske i Srbije zahvatila je i područje Crne Gore. Demolirane plaže, potopljeni automobili, snažni olujni vetar koji čupa drveće iz korena su prizori koji su ljudi mogli jutros da vide širom Crne Gore.

Kako se može videti na snimcima objavljenim na Instagram stranici podgoricki_vremeplov, na plažama je snažan olujni vetar odneo suncobrane, ležaljke i stolove, a saobraćaj je širom zemlje jedva prohodan.

Kako prenose crnogorski mediji, centar Budve je usled velikih padavina pod vodom, potoci idu nedovršenom ulicom 22. novembra. Voda je poplavila kompletno šetalište. U Nikšiću je snažan olujni vetar oštetio krovove kuća i čupao drveće iz korena.

Nevreme nije poštedelo ni Podgoricu, gde oborene grane sa drveća otežavaju saobraćaj duž gotovo celog Bulevara Svetog Petra Cetinjskog. U Luci Bar su uništene tri dizalice usled snažnog nevremena. Tokom večernjih i noćnih sati očekuje se da će padavine u Crnoj Gori oslabiti.


MONDO

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага