Претрага
Претрага
Close this search box.

Mreže su se usijale od ŠOK IZDANJA predstavnice Ukrajine na Evroviziji U PELENAMA I SA CUCLOM: Svi se setili RUSLANE i pitaju kako se za 20 GODINA sve toliko OKRENULO NAGLAVAČKE (FOTO)

Foto: Printscreen/youtube/Eurovision Song Contest

Godinama se komentariše da Evrovizija nije više nalik takmičenju na kom su se nadmetali vrhunski izvođači sa sjajnim pesmama i nastupima za prepričavanje i pamćenje. U većini slučajeva se pevači trude da što više šokiraju ekscentričnom pojavom, a upravo je to slučaj kod ovogodišnjih predstavnica Ukrajne. Mnogi nisu mogli da se ne sete kako je ukrajinski nastup izgledao pre 20 godina kada je Ruslana zapalila scenu pesmom ‘Wild dance’.

Pevačice Aljona Aljona i Džeri Hejl predstavljaće Ukrajinu na Evroviziji u Malmeu 7. maja sa pesmom ‘Teresa & Maria’Iako po kladiconicama važe za favorite, mnogu veću pažnju od njihove pesme privukao je vizuelni momenat pevačice Aljone, koja se fotografisala u džambo peleni, sa velikom cuclom oko vrata i flašicom u ruci. Fanovi su shvatili da je prošlo tačno dve decenije od Ruslaninog vrelog nastupa u Istanbulu, pa su uporedili njihova dva stajlinga. ideje nastupa i doživljavanje scene.

Ta fotografija završila je i na ‘srpskom tviteru’, tačnije mreži X, a u komentarima se razvila žučna debata oko toga da li je Ruslanu i Aljonu trebalo uopšte upoređivati.

“A Verka i Ani Lorak?”

Jedni su želeli da skrenu pažnju da je fotografija u peleni sa snimanja njenog spota, isticali da je devojka vrlo duhovita, samosvesna i samokritična, drugi su podsećali na nastup Verke Serdučke iz 2007. godine, kada je uz zaraznu, vrcavu, ali ne mnogo smislenu pesmu, u metalik svetlucavoj haljini sa zvezdom na glavi doslovno trčala i mahala bez jasne koerografije po bini.


Treći su morali da podsete na još vatreniji performans Ani Lorak i meg hit sa Evrovizije u Beogradu ‘Shady lady’.


Kada se sporno izdanje pevačice i reperke Aljone, koji kruži mrežama, stavi po strani, njen nastup sa koleginicom Džeri Hejl je bio klasičan, bez šokantnih momenata, stajlinga, delova nastupa.

Obe su bile obučene u crni sako i pantalone, odnosno crnu dugačku jaknu sa belim detaljima na rubovima, a njihova pesma već broji velike preglede na Jutjubu, a u komentarima ispod nastupa, koji je podeljen na zvanični kanal Pesme Evrovizije, dobijaju ogromnu podršku.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti