Objavljen snimak Aleka Boldvina kako vežba s pištoljem na setu pre smrtonosnog pucnja (VIDEO)

Foto: Profimedia
Policija savezne američke države Novi Meksiko objavila je do sada neviđene snimke koji su nastali na dan kada je američki glumac Alek Boldvin, kako je i ranije kazao, nenamerno pogodio članicu ekipe Halinu Hačins.

Na snimcima su prikazani trenuci pre i nakon njene smrti, a na jednom od njih Boldvin vežba povlačenje okidača pištolja. Može se videti i kako policija i lekari stižu na mesto tragedije.

Prikazan je i Boldvin koji sedi u improvizovanoj crkvi nakon što je pucao. Zatim su ga policajci pitali o incidentu. Porekao je da je povukao okidač i dodao da nije znao da je u pištolju bio pravi metak.

-Čuo sam glasan prasak. Činilo mi se da me je neko udario u rame, a onda sam pao. Vidio sam kako Halini lije krv niz leđa – rekao je režiser Džoel Souza u bolnici.

Utvrđeno je da je Hana Gutjeres Rid bila zadužena za to da vodi računa o oružju koje se koristilo na snimanju. Ona je tužila dobavljača jer smatra da je dostavljena pogrešno označena kutija municije.

Protekle sedmice je produkcijska kuća koja je radila na filmu „Rust“ kažnjena sa 139.793 dolara zbog bezbednosnih propusta na setu.

b92.net/Beta

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti