Претрага
Претрага
Close this search box.

Otkriveno šta se dešava sa Bredom Pitom nakon što ga se ĆERKA ODREKLA: “Nikad nije bio tako srećan…”

Foto: Screenshot RTS

Nakon vesti da je ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita podnela zahtev za promenu prezimena kako bi od sada nosila jedino prezime svoje majke, čekala se reakcija glumca na šok ovu odluku. Šajlo Džoli – Pit uskoro će se prezivati Džoli, dok će Pit prezime ostaviti iza sebe. Kako njen otac podnosi ovakav rasplet događaja?

Izvor blizak 60-godišnjem glumcu Bredu Pitu rekao je da je odluka Šajlo još jedan pokazatelj da je “izgubio” svoju decu.

“Svestan je i uzrujan što je Šajlo izbacila njegovo prezime. Nikada nije tako srećan nego kada se ona rodila. Uvek je želeo da ima ćerku”, tvrdi izvor.

Bred Pit je već bio u procesu zakonskog usvajanja devojčice Zahare koja je bila deo njegovog života mesecima pre nego što su on i njegova tadašnja partnerka Anđelina Džoli koja danas slavi 49. rođendan, saopštili da je glumica trudna i da će dobiti ćerku (januar, 2006).

Džoli je otputovala u Etiopiju kako bi usvojila Zaharu Zaharu (19) u maju 2005. a Pit je tada krenuo sa njom na put. Saopšteno je u decembru te godine da je završen proces usvajanja, mesec dana pre nego što je usledila vest o Anđelininoj trudnoći.

“Podsećanja da je “izgubio” decu naravno nisu laki za Breda. Voli svoju decu i nedostaju mu. To je jako tužno”,dodaje izvor i kaže da glumca boli to što je razdvojen od ćerke i sinova – Madoksa (22), Paksa (20), Zahare, Šajlo i blizanaca Noksa i Vivijen (15).

Sa druge strane, tvrdi izvor, glumac je srećan uz svoju devojku Ines de Ramon. Drugi izvor opisan kao blizak Pitu poručio je da Bred veoma voli svoju decu. “Ceo ovaj proces bio je jako težak za porodicu”, ističe.

Nagađanja se i da se Vivijen odrekla prezimena Breda Pita, ova naslednica sarađivala sa majkom na Brodvejskom mjuziklu The Outsiders koji je glumica producirala. Zbog ovoga se smatra i da su se Zahara, Medoks i Paks odrekli oca.

Tu su i potresni detalji da je Bred Pit tokom leta avionom 2016. zlostavljao fizički i verbalno bivšu suprugu i njihovu decu, kako tvdi Džoli dok izvori blisku njemu to negiraju iako su priznali da je u to vreme konzumirao alkohol. ne treba prenebegnuti ni navode da se deca plaše oca, nakon svega.

Podsetimo, bivši par bio je u vezi od 2005. U braku su proveli nekoliko godina, od 2014. do 2016. Razveli su se 2019.

blicžena.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti