Ovaj čovek je postavio rekord sa najviše pojedenih Big Mac hamburgera u životu, čak 32.340 (FOTO, VIDEO)

Foto: UGC
Muškarac iz Wisconsina u SAD-u ušao je u Ginisovu knjigu rekorda kao osoba koja je u toku života pojela najviše Big Mac hamburgera, njih čak 32.340.

Iako bi mnogi pomisliti da su pojeli poprilično puno Big Mac hamburgera u svojim životima, ništa se ne može uporediti s naporima čoveka u SAD-u koji je postavio Ginisov svetski rekord upravo za to.

Donald Gorske iz Wisconsina jeo je barem jedan McDonald’sov Big Mac svaki dan od 1972. godine, s prosekom od dva dnevno.

Prvi put je dobio željenu titulu za najviše Big Mac burgera pojedenih u životu još 1999. godine, ali je sada nadmašio svoj rekord, nakon što je pojeo 32.340 hamburgera.

Gorske se čak može prisetiti kada ga je prvi put pojeo te kako je odmah shvatio da će pojesti još mnogo, mnogo više u svom životu.

-Odvezao sam se ravno u McDonald’s, uzeo svoja prva tri Big Maca, zatim seo u automobil i pojeo ih – rekao je za Ginisovu knjigu rekorda.

-U tom trenutku sam rekao: ‘Ovo ću verovatno jesti do kraja života’. Bacio sam kartone na naslon sedišta i počeo ih brojati od prvog dana – ispričao je.

U prvim danima postao je toliko opsednut da bi pojeo i do devet hamburgera dnevno, ali njegova rutina sada beleži u proseku dva svaki dan – što odgovara ukupno 14 hamburgera sedmično.

Gorske svoju strast shvata vrlo ozbiljno, jer je pratio svaki pojedini Big Mac koji je pojeo od ranih 1970-ih.

Čak je zadržao svaku kutiju i račun, organizovan u kutije i vrećice po godinama, i označavao ih u kalendaru kako bi pratio koliko ih je imao.

Kaže da je njegova tajna da uglavnom jede dva hamburgera dnevno kao glavno jelo, a ne kao međuobrok i preskače pomfrit.

portalanalitika.me

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti