Претрага
Претрага
Close this search box.

PALATA JE OBJAVILA IZVEŠTAJ O KEJT MIDLTON KOJI JE MNOGIMA ULIO NADU: Zbog ovoga svi misle da se princeza uskoro vraća U JAVNOST

Foto: Screenshot YouTube The Telegraph

Kensingtonska palata objavila je novosti o Kejt Midlton.

Naime, Kejt je pre nešto više od godinu dana pokrenula poslovnu radnu grupu koja ima ključnu ulogu u transformaciji načina na koji društvo stavlja decu u prioritet i podržava ih u njihovim najranijim godinama. Oni su sada objavili izveštaj u kom stoji da bi ulaganje u decu u njihovom ranom detinjstvu moglo da generiše više od 45,5 milijardi funti za nacionalno gospodarstvo svake godine.

Downing Street, kao i viši ministri u segmentima zdravstva i obrazovanja, već su obavešteni o njihovom izveštaju, iako se funkcioneri palate trude da naglase da se ne radi o političkoj kampanji.

“Ovo ne treba gledati kao da se Kejt vraća na posao”

Portparol Kensingtonske palate naglasio je da se na ovu vest ne treba gledati kao na to da se princeza Kejt vraća na posao nakon teške operacije abdomena i otkriva da je bila podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji za rak. Ove godine uopšte nije imala javne angažmane, ali potvrđuju da je upoznata sa svim aspektima izveštaja.

“Na projektima princa i princeze uvek se radi. Rano detinjstvo veliki je prioritet za princezu i stoga je u potpunosti bila ažurirana tokom rada radne grupe i videla je izveštaj”, rekao je njen portparol.

Kejt Midlton se još neće vratiti kraljevskim angažmanima. Bili smo zaista jasni da joj trebaju prostor i privatnost da se sada oporavi. Vratiće se na posao kada dobije zeleno svetlo lekara”, stoji u izjavi.

Viši kraljevski saradnik dodao je: “Princeza od Velsa bila je pokretačka snaga radne grupe za poslovanje. Ona je uključena od početka rada radne grupe i pročitala je izveštaj i obaveštena je o njemu.”

Podsetimo, u martu ove godine princeza od Velsa objavila je da joj je u 42. godini dijagnostikovan rak i da je pod “preventivnom” hemoterapijom. Kejt Midlton javnosti se obratila emotivnom videoporukom u kojoj je otkrila da je dijagnoza “šokirala čitavu porodicu” i da su ona i Vilijam “činili sve što mogu da situaciju procesuiraju i reše privatno za dobrobit porodice”.

Kurir.rs/ Index.hr

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti