Rusija uvodi prisilnu hemijsku kastraciju za sve pedofile

Rusija se krupnim koracima kreće ka prinudnoj hemijskoj kastraciji pedofila, sistemu koji već funkcioniše u susednom Kazahstanu.

Takođe, ruski saveznik Belorusija je već krenuo da koristi takav metod kastracije protiv osuđenih seksualnih prestupnika dece.

Naime, Jedinstvena Rusija, Putinova politička stranka, izradila je novi zakon koji je na razmatranju od strane vlade, jer aktuelni zakoni u Rusiji nisu uspeli da spreče sve veći broj napada pedofila na decu.

Povod: Ruski vojnik silovao maloletnice

Jedan brutalni navodni napad dogodio se prošlog meseca na dve devojčice od deset i 12 godina, a koji je izvršio borac koji se vratio iz rata Vladimira Putina u Ukrajini. Dotični Sergej Š, nosio je svoju vojničku uniformu kada je pretio učenicama pre nego što ih je silovao dan nakon što je iz rata stigao u svoj rodni grad. Rekao im je da će ih razneti granatom ako mu se ne potčine.

Prišao im je u blizini njihove škole u ​​Novosibirsku i terao ih u garaže gde ih je seksualno napao. Devojčice su ispričale roditeljima o navodnim silovanjima i rekle da je muškarac nosio vojnu odeću i obeležje koje odgovara privatnoj vojnoj kompaniji Vagner – na kojoj je prikazana lobanja.

Novi nacrti zakona bi nametnuli prisilne hemijske injekcije osuđenim pedofilima u mesecima pre nego što budu pušteni na slobodu na kraju kazne. Injekcija imaju za cilj da smanje muški libido.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti