Претрага
Претрага
Close this search box.

Skandal na britanskom dvoru: Kralj Čarls izbacio Harija i Megan iz kuće uoči krunisanja

Foto:: SplashNews.com/ Entertainment Daily
Kralj Čarls je izbacio princa Harija i Megan Markl iz kuće na imanju Frogmor, a ključeve je ponudio princu Endrjuu, piše The Sun.

Bračni par posle ove odluke sada pravi planove da svoju imovinu prebaci u SAD, a u pitanju je i njihov dolazak na krunisanje Harijevog oca u maju.

Kako navodi ovaj medij, kralj Čarls je započeo proces izbacivanja sina i snajke iz kuće nekoliko dana pošto je objavljen memoar “Spare” koji je napisao Hari.

Bakingemska palata je izdala obaveštenje o izbacivanju, a ključevi su i zvanično ponuđeni Endrjuu, vojvodi od Jorka, koji se ne slaže sa ovom odlukom.

Inače, Hari i Megan su imanje u Frogmoru dobili na poklon od pokojne kraljice Elizabete, i sada su praktično ostali bez doma u Ujedinjenom kraljevstvu. Spekuliše se da će sve svoje stvari preneti u Montesito u Kaliforniji, gde žive.

Hari i Megan su pre useljenja u imanje naredili renoviranje kuće i okućnice u iznosu od 2,4 miliona funti, ali su tamo proveli samo 6 meseci, pre nego što su počeli veliki problemi sa ostatkom kraljevske porodice.

Telegraf.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti