Претрага
Претрага
Close this search box.

ŠOKANTNO SVEDOČENJE O VANZEMALJSKIM TEHNOLOGIJAMA: Primećena neobična svetla na nebu iznad poznatog grada? Evo šta kažu teoretičari

Foto: Pixabay

Uzbunjivač i bivši američki obaveštajac Dejvid Graš, izjavio je da Sjedinjene Američke Države znaju za aktivnosti vanzemaljaca od tridesetih godina prošlog veka.

Na pitanje kongresmena da li američka vlada ima informacije o vanzemaljskom životu, Graš je rekao da su SAD verovatno svesne aktivnosti koje nisu ljudske od 1930-ih godina, prenosi AP.

Uzbunjivač je, tokom svedočenja pred Nazdornim odborom Predstavničkog doma američkog Kongres, rekao da je apsolutno siguran da SAD poseduju UAP (neidentifikovani vazdušni fenomeni) i napomenuo da to tvrdi na osnovu razgovora sa više od 40 svedoka tokom četiri godine.

Tvrdi da zna “tačne lokacije” gde se nalazi ova tehnologija i navodi da je te lokacije “dostavio generalnom inspektoru, a neke i obaveštajnim odborima”.

On je kazao i da američka vlada u svom posedu ima ne samo NLO, nego i ostatke „neljudskih“ pilota tih letelica.

Ipak, objasnio je da ta saznanja nisu iz prve ruke, već na osnovu informacija koje je dobio od drugih. “Sam ih nisam video“, rekao je.

Graš je tokom svedočenja kazao da se suočio sa “brutalnom odmazdom” nakon što je, kako tvrdi, otkrio dokaze o tome da Vlada SAD krije dokaze o postojanju vanzemaljaca.

“Bilo je veoma brutalno i veoma nesrećno, neke od taktika koje su koristili da bi me povredili, i profesionalno i lično”, rekao je Graš.

On je naveo da zna “više kolega” koje su fizički povređene usled aktivnosti UAP-a, a na zahtev da kaže više detalja o tome, odgovorio je da “ne može da ulazi u pojedinosti”.
Dejvid Gruš je 36-godišnji američki veteran koji je bio član Operativne grupe za neidentifikovane leteće objekte (NLO-UFO), a od 2019. do 2021. godine služio je kao predstavnik Nacionalne izviđačke kancelarije, jedne od pet velikih američkih obaveštajnih agencija.

Nedavno se na internetu pojavio video snimak neidentifikovanih letećih objekata (NLO) iznad američkog grada Dalasa.

Naime, u osam različitih delova Dalasa viđena su neobična svetla, odnosno četiri tačke koje kreću i u jednom trenutku formiraju oblik koji nalikuje kvadratu. Ubrzo posle toga, ti objekti nastavili su da lete u liniji.

Teoretičari zavere smatraju da je očigledno reč o vanzemaljcima.

– Mnoge vanzemaljske vrste više vole vruće i suve lokacije sa nižom nadmorskom visinom kao što je Teksas. Ovo su 100 odsto vanzemljaci – prokomentarisao je jedan od korisnika društvenih mreža.

Sa druge strane, ima i onih koji smatraju da se na snimku vide letelice Vojske Sjedinjenih Američkih Država, prenosi “Sputnik”.

sputnik.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага