Претрага
Претрага
Close this search box.

Vilijam ima ljubavnicu, brak sa Kejt pred krahom? Da li je ova žena razlog haosa oko vojvotkinje od Velsa

Foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kejt Midlton ne prestaje da puni stupce svetskih medija, a neki od njih navode i da je njeno odsustvo sa javnih nastupa i dužnosti podstaklo glasine o razdoru sa mužem, princom Vilijamom.

Posle najnovije kontroverze oko uređivanja fotografija, princeza od Velsa je primećena kako izlazi sa svojim mužem, princom od Velsa, ali izgledalo je da je “nesrećna”, izvestio je Times of India. Kejt Midlton je privukla pažnju kada je sa svojom porodicom podelila njenu fotografiju koja se pokazala “izmanipulisanom”, javlja indijski portal Mint.

zvori su sugerisali da je “izgledala kao tužna princeza Dajana”. Štaviše, neke glasine koje su se nedavno pojavile, nagoveštavaju svađu u njihovom braku zbog ledi Sare Rouz Hanberi, navodi taj portal. Ovi alarmi nagoveštavaju probleme između kraljevskog para i čine neophodnim da se sazna ko je ledi Sara Rouz Hanberi.

Foto: Profimedia

Sve što treba da znate o ledi Sari Rouz Hanberi

Hajde da saznamo ko je ona i zašto je povezuju sa princom Vilijamom.

Lejdi Sara Rouz Hanberi rođena je 15. marta 1984. godine i ranije je radila kao model.

Lejdi Sara Rouz Hanberi je markiza od Čolmondelija i pripada porodici koja ima duboko ukorenjenu istoriju sa britanskom kraljevskom porodicom. Veruje se da je blisko povezana sa Kejt i Vilijamovim unutrašnjim društvenim krugom, izvestio je TOI.

Godine 2009. udala se za sedmog markiza od Čolmondelija, Dejvida Čolmondelija. U izveštaju je navedeno da se nakon venčanja par preselio na ogromno imanje, Hoton Hol, sa porodicom koja se nalazi u blizini kraljevskog para, rezidencije Kejt i Vilijama.

Gde je markiz(a) u britanskoj hijerarhiji?

S obzirom na britansko plemstvo, markiz je nasledni rang koji je odmah iza vojvode. Štaviše, važno je napomenuti da su princ i princeza od Velsa bili poznati kao vojvoda i vojvotkinja od Kembridža kada je kraljica Elizabeta II bila živa.

Status vojvode i vojvotkinje je samo korak ispred markiza i markize od Čolmondejla u strukturi vlasti.

Otac princa Vilijama, princ Čarls, krunisan je za kralja tek nakon smrti kraljice Elizabete II. U međuvremenu, Kejt i Vilijam su promovisani u svoju novu oznaku princa i princeze od Velsa.

(Telegraf.rs)

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti