Претрага
Претрага
Close this search box.

(FOTO) Gradsko zelenilo i danas zaliva i okopava drveće, cveće i šiblje i kosi travu na 50 lokacija

Foto: Ustupljene fotografije

U prvoj smeni zalivano je drveće, cveće i šiblje na Keju, Kosovskoj, Dušana Vasiljeva, Stevana Milovanova, Partizanskih baza, Stevana Hristića, Anđe Ranković, Save Kovačevića, Kraljevića Marka, Felegi Tivadora, Kameničkom i Staničnom parku. U trećoj smeni biće zaliveno zelenilo u razdelnim trakama u Stražilovskoj i Maksima Gorkog, kao i u ulicama Branislava Nušića, Ćirpanovoj, Devet Jugovića, Bore Prodanovića, Branimira Ćosića i Bulevaru oslobođenja.

Zatim, cvetne gredice, kupe, valjci i žadrinjere na više lokacija u centru, kao i drveće, cveće i šiblje na Pozorišnom trgu, gde će takođe biti okopavano i plevljeno jednogodišnje cveće i šiblje i orezivni precvetali cvetovi. Pored zalivanja u toku je sadnja jedogodišnjeg cveća kod Pokrajinske vlade i razdelnoj traci u Stražilovskoj ulici, kao i okopavanje i plevljenje šiblja i tanjira oko drveća u razdelnoj traci u ulici Maksima Gorkog, na okretnici kod Štranda i kod Promenade. A u ulici Narodnog fronga u toku je plevljenje cveća u žadinjerama u razedlnoj traci. Na Temerinskom putu, u Kampusu, kao i stambenim blokovima između bulevara Vojvode Stepe i Seljačkih Buna, Šekspirova – Bulevar cara Lazara – Narodnog Fronta i Milenka Grčića-Janka Čmelika se okopava i orezuje živa ograda, a na Staničnom trgu se okopava cveće.

Foto: Ustupljene fotografije

Pored zalivanja, okopavanja i plevljenja u toku je košenje trave u ulicama Kraljevića Marka, Save Kovačevića, Kameničkom putu, Račkog, Dunavskoj, Žarka Vasiljevića, Miloša Bajića, Dušana Vasiljeva, Kozačinskog, Cara Dušana, Ive Andrića, Trg 27. marta i na Trgu republike, kao i bulevarima Evrope i Vojvode Stepe, Futoškom i Staničnom parku.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti